Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo na promociji i postivanju najvece obitelji u povijesti BiH, obitelji Kotromanica
I okupirala nasu prelijepu BiH
Volim ljiljane⚜️
Napiši im Nurkiću ,ovima tvojima u BIH da se ne druže u velikim grupama ispred dućana i da ne loču kao smukovi . Eno ti ih ,sa Sj ,Makedonijom ,i Srbijom su žarište epidemije u ovom dielu svietu. Urazumi ih ti
Mnogo je pomogao drzavu za vrijeme pandemije, isto tako strasno se bori i zalaze za dres s nacionalnim grbom. Sto se mene tice, on je olicenje naseg naroda, ogledalo. Izdajnik i glumac.
Majka BiH te rodila! Ima "veliki" jednu jedinu mahanu, a to je što nije krjišnik! Ali, nije to golema mahana, bitno je da je Bošnjak bosanac.
Obukao tajice, preko sorc, carapi do pod koljena. Pravi dijasporac.
Wow BREAKING NEWS: STA JE NURKIC OBUKAO DANAS
Wow BREAKING NEWS: STA JE NURKIC OBUKAO DANAS
Sad bi tebe Lukač uhapsio, ali šipak. 😁
Seljacic je seljacic, bez obzira na dimenzije. Igraj ba kosarku i jedi vanago.
Di je picija pc hapsi tooo ...uh di sam zivio...jedna i jedina BiH💗
Vidite, tako se to radi. Ovako se predstavlja grb naših hrvatskih velmoža i velikaša. Bravo Nurka, naše cvijeće. Ipak ima muslimana, koji znaju gdje su im korijeni. Svaka čast!!
nisam sigurno jedini koji bi rado vako razgulio negdje vani sa majicom ljiljana i plakao za bosnom kako je volim sa tri hiljade eura u dzepu.
Da vas sve covjek pita zasto i kako ljiljani veze nebi imali .. Da pomognem nije kapetan gadasevic nosio ajmo dalje :D
Pošalji koji dolar pomoći za ugrožene...Sta imaju od majice
Jozefe, skini maskata sa glavata! Pa, skin'o sam!
ljiljan ❤