Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka prica ima 2 medalje pa tako i ova....Naravno da mi je zao sto ovaj momak ne igra za nas, ali izjave kosarkaskog saveza treba uzeti sa rezervom. Zasto se niko nije udostojio da ode licno kod ovog momka i razgovorom rijesi cijelu stvar ?? Vjerovatno ne da ponos !! Ovog covjeka ne smijemo izgubiti jer imam osjecaj da bi sa njim bili jedna od jacih reprezentacija u Europi. A ima i onih koji pricaju kako je ovaj danasnji kosarkaski savez divan i krasan i kako sve nase nacionalne selekcije su se plasirale na zavrsnice EP. A niko ne prica o tome kako nam je klupska kosarka na najnizem nivou od poslijeratnog perioda ?! Alo , nemamo niti jedan tim u ABA ligi a nekada smo imali 3 ekipe u tom takmicenju koje su bile prepreka i za Zvezdu , Partizan, Cibonu......!! Liga nam se usmrdjela od prosjecnosti i ispodprosjecnosti. Jel i za to "zasluzan" ovaj nas kosarkaski savez il smo krivi mi ?
Sposoban savez ce uvijek naci nacina da igrac igra za reprezentaciju. Moze biti prepreka usput u vidu kakvih opicenih menadzera ali sposoban savez to rjesava. Opravdanja koja traze u medijima su u dobroj mjeri odraz nesposobnosti.
Ne bismo s njim bili jedna od jačih reprezentacija u Evropi. A šta je savez kriv? Kao prvo, sam je otišao da nešto vidi u Zagrebu i nije se pojavio. Kakva je korist savezu da ga reketira ili slično, pa Đedović je javno posuđivo pare savezu? Nikakvog smisla nema govoriti da savez ne želi igrača poput Nurkića. Ali takvi ljudi zaista i ne trebaju reprezentaciji.
Pravo dobar igrac, bice legenda ... za koju repku ce igrati (BiH ili SLO) morace ubrzo odluciti. Nesto ne vidim opciju da ce slovenci u slijedecih 10 godina ista napravit, a u BiH timu ipak ce igrati sa nekoliko dobrih igraca, Pasos mu ne treba (dobice USA) a para mu slovenci ne mogu dati koliko ce mu cijena skocit na trzistu ako razvali sa reprezentacijom na nekom velikom takmicenju.
Šta bola Slovenija neće ništa napravitinarednih deset godina?
https://www.youtube.com/watch?v=B54CVooEJOo šta je tačno Nurkić uradio iole zanimljivo? http://www.nba.com/video/games/bulls/2015/01/02/0021400482-den-chi-play10.nba/ a s druge strane...
Statistika kaže da je Nurkić bio najlošiji igrač svoje ekipe. S druge strane "iznervirani" Gasol imao je 9 blokada, a blokiran je tri puta. Nurkić je imao 3 blokade i blokiran je 2 puta. Jedini lošiji na utakmici po svim parametrima bio je Majk Danlevi koji je baš bio grozan. Za 17 minuta imao jedan skok i napravio tri faula. Nurkić je uz šut koji je više nego katastrofalan za igrača na centarskoj poziciji imao i ne znam čemu potreban pokušaj šuta za tri poena. (inače šut mu je bio 3/9). Za asistenciju imao je izgubljenu loptu. Najbolje na ovoj utakmici je bilo to što je za 20 minuta imao samo jedan prekršaj. Nije meni mrsko navijati za naše, ali što moramo preservarati.
savez lopovi. harun i konakovic unistili sve (kk bosna)
Treba pokrenuti nesto , npr fb stranicu il nesto slicno da ovaj momak 100% zaigra ponovo za nasu repku. S njim na centru i Teletovicem na PF , a imamo i odlicna krila i playmakere mozemo daleko dogurati.
mislio sam da ce poslije onog pokusaja zakucavanja zavrsiti u hitnoj,ali nema,tvrda je to bosanska glava :)
Savez napolje.
Bezveze lik,nece za domovinu da igra,a Vi ga forsirate!
KING, sta reci drugo
a frajer ne igra za nas neznam što ga forsirate,nurkić ovo nurkić ono,frajer se ispišao po nama realno,onda pišite i o raduljici,šariću,bogdanoviću
Upravo to. Bogdanović, Raduljica (odakle je Šarić?) su također naši igrači. NIsmo nikad ni čuli za Bojana dok nije otiš'o iz Mostara. Mislim na novinare više nego na savez koji ganja selektora svako dva mjeseca.
Bosnian Beast :)