Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doncic u ugovor stavi klauzulu da ga tim mora pustiti da igra za repku, Nurkic ne stavi. I onda ispada neko ga tjera iz repke, a ni na jedan poziv se ne odazove. Pusti price Nurkicu i kreni igrat za repku! Ugledat se na Doncica!
druže Dončić je jedan od najboljih igrača u NBA, ako on ima mogućnost da to uradi ne znači da svi imaju
Jusif trci za novcem. Ne zanima ga puno BiH.
Više Jones iz Bahama ima ukradenih lopti za reprezentaciju, nego Nurkić nastupa
Pustite covjeka na miru, stroga pravila NBA nalazu ogromno osiguranje za igraca koji igra za reprezentaciju a nas savez nema para za tu policu osiguranja. To je istina i sustina problema
Opet ce izmisliti nesto da nemoze doci igrati u August i na jesen. Bice savez kriv, ili povreda ili neda mu NBA team. Nurkic uvjek nadje razlog, da ne igra. A steta puno bi nam pomogao.
Moj Juka najlakše je reci hoce da me otjeraju. Šta si ti uradio svih ovih godina da odigraš koju utakmicu za najdraži dres na svijetu. Ipak mislim da te je trka za dunjalukom promijenila iz temelja.
"Kosarkaski savezu" pa sto otjeraste covjeka?? Nek vam sad oni s biro-a igraju...
E jesi me vala sad nasekiro, neću oka sklopit'.
vise bi se zabrinuo da Novalic podnese ostavku nego da se ovaj oprosti od reprezentacije
Neće dilfa niđe 😂
joj koji si ti ublehas. ako kanis igrat onda igraj ako ne de razligu matere ti. prenemazes se ko kaka mlada, jel te ko mrko pogledo, jel ko sta reko. dosta te ba.
De patriota ne kenjaj
Odjebi iz reprezentacije! Ti, veliki patriota, da zelis da igras dosao bi ovdje i ne bi te mogao niko sprijeciti da ne igras! Ipak ima nesto sto iz tebe nece nikada izaci, to je opanak!
Koji onaj Nurkicu? Jedan te isti rezim razara ovu zemlju decenijama. Tri nacionalisticke stranke, jedna od njih tvoja omiljena! Reci, ko te tjera?
Samo se ti odazovi a ove odjebi i ne pridaji im paznju. Trebas nam!
I nije neka steta, ionako te nikad i nema, a mogao si vala igrati, kad mogu Jokic, Doncic i ostali sta tebi fali. Ali izgleda udarila slava u glavu. zaboravilo se odakle je se krenulo.
Ublehaš patriota
Lahko je biti patriota kad Sve glatko IDE tapsu te Po ramenima to Care itd.itd.a kad se ispostavi kakav Problem odmah se neigra to je Tako kad je razmazeno dijete,Nemoze se nimalo osaburiti Pa i Radi reprezentacije progutati nekad knedla.Nece Niko nikoga da trpi vise odmah se ljute.Od ovih danasnjih momaka nema muskarac,cak Su zene borbenije i imaju veca kohones nego muskarac.
what