Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog ljeta Juka ce abda postati najbolje placen sportista BiH svih vremena...igra u najjacoj kosarkaskoj ligi svijeta, a vjerovatno i najbolje organizovanoj...usput "nabaci osmijeh i igra".
naslov: nba je biznis a ja nabacim osmjeh i igram. tekst: u ovoj ligi je biznis vazan ali ja pokusavam da nabacim osmijeh i igram. osjecam da je namjerno ovakav naslov kojii bez citanja teksta (95% ljudi) daje utisak da ga ne zanima statistika nego da mu je vazno samo da zaradi lovu.
Igrao za reprezentaciju ili ne, treba priznati čovjeku da je uspio i da se negdje u svijetu čulo za ovu vuko.ebinu zahvaljujući njemu. Ja se iskreno nadam da će se pojaviti i u reprezentaciji, ali i ako se ne pojavi, uvijek ću poštovati Jukin uspjeh i činjenicu da je promovisao svoju zemlju širom planete.
znam da te ne zanima reprezentacija, ali nisam znao da te ni statistika ne zanima ...
Ja stvarno ne razumijem novinare koji o Nurkicu pisu kao o nekom bosancu, patrioti. Njega treba tretirati isto kao i Le Brona. Zaboli ih neka stvar za BiH. Mozda bi Le Bron cak nesto za nas i uradio da ima priliku, a ovom seljacini davati ovoliko prostora.... dokle???
A Baja je li svirao
Juso naš veliki patriota, hihi.
Boli njega ona stvar za BiH! Liže jaja onim’ isti iz Zadra koji Musi skandiraju “Turčine”, izjavljuje ljubav prema Partizanu a Bosnu ko j...... svi ste vi isti iz Tuzle! Komunjare teške! JugoBalije
Frajer izjavio da su za njega navijaci Zadra najbolji, a ljudi non stop pjevaju Musa Turcine napusi se k... a ovo drugo, omiljeni mu klub Partizan... sta reci... Tuzlanska komunjara
Dobro,i sta mi imamo od svega toga,kada lik nece da igra za repku!Nabaci osmijeh i razmislja o Portlandu.Mislim,to je ok,frajer je izabrao,odlucio i mi svi to trebamo prihvatiti,ali vi sa klixa upeglaste vise sa njim u pm!
jarane, sad ćeš dobiti milion negativnih komentara. Glupi narod ne konta, ni nakon sto je međed rekao da ga boli ona atvar za repku
odličan Nurkić, Portland zaredao 10 pobjeda.
jos sanja Lebrona i ono zakucavanje :) ... dobar je drama, volio bih da ode u houston i sa hardenom i chrisom mozda i titulu uzme
Ma sanja malo sutra. Covjek zakucao preko igraca koji se nije stigao postaviti a kamoli ispravno skociti da bi ista mogao blokirati. Sto ne mogu suplje price i gutanja novinarskih napuhanih clanaka.
Juka objasnio svojim kriticarima. Za kratko vrijeme ce biti najbolji centar, narocito u defanzivi gdje mu ne mogu vec sada nista ni najbolji.