Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tip je poveo los odgoj sa sobom iz sela. ... Nema postovanja ni obzira.
Pa dobro mu je Juka rekao. Niko se vise ne tuce, to je seljakluk
Kakav medjed ufurani tuzlanski. Nema s kim se govedo nije zakacilo. Al nema mjere, poceo je s legendama NBA.
E zato su svi volili Jokica sine, aj udari Jokica? eno onaj dve godine ne igra hahha , zavrsena kosarka hahah.. i slabo ko ce vise pokusatikad na Jokica.. Covek ove nigere otrest ko od salee hah
Shaq je od početka pogubio konce na ovu temu. Odmah je rekao da ne smatra Greena krivim (?) i da su krivi igrači koji ne uzvrate udarac (?). Referiše se na vremena od prije 20-30 godina kada je tuča u NBA bila nešto normalno. Čak su ga Barkley & co poprijeko gledali kada je ovo lupao. On brani Greena, jer je ovaj trebao biti njegov budući kolega komentaror u studiju, čista pristrasnost.
Ovdje pola ljudi nije ni pročitalo tekst. Unaprijed postoji mržnja prema Jusufu i samo se čeka da ga napadnu. Jusuf je postupio dobro što se nije tukao jer nije divljak da se udara i uzvraća divljacima. Uz to bi dobio kaznu. A ovdje ga je debeli izvrijeđao, ko fol ne zna ime da mu izgovori i još mu zamjera što se nije tukao. I treba mu ovako odgovoriti. Šta misli da može vrijeđati koga stigne. Jusuf je uspio u NBA i samo mu možemo biti zavidni na uspjehu.
O tome kakve je pameti Nurkic, govori cinjenica da vec godinama uspjesno igra u NBA. // Nikome ko te krivo proziva, kako god da se zvao, ne treba davati za pravo. Mlatiti se na kosarkaskoj utakmici mogu samo neobrazovani krkani, a takvih u NBA ima.
Interesantno kako Shaq ne voli bijele centre u NBA
Treba ovog Shaqa poslat negdje u rat da mu koji projektil zažvizdi iznad glave pa da vidi da je čkapi u duši
Kad pogledas iz ugla kad je Shaq igrao to bi islo lagano i igraci bi bili kazneni s par utakmica recimo, u danasnje vrijeme to je skroz drugacije za sitnicu bivas kaznjen. Tako da svaka reakcija Nurkića bi bila na njegovu štetu, a Draymond je poznat po prljavoj igri i skandalima raznoraznim.
Vidio sam likove od 2 metra, a bili su kao srne naivne, jadne i poplašene, a zatim sam isto tako vidio likove od 1,67cm, a bili su poput lavova hrabrih i neustrašivih. Nurkić spada u ovu prvu kategoriju, bruka.
Uzvratiti? Nezivis u 90-tima. Nema niko pravo da udaraj nekoga, prije svega u glavu. Jednostavno nema pravo. On se nije branio i to nije tuca bila. Jednostavno ga je udario dok ovaj nije ni ocekivao. Niko nije ocekivao!!
Shaq je ovdje 100% u pravu, a Nurkic ispo ckapi
Sad samo treba čitati komentare Dininih vojnika protiv Nurkića. Da je bilo koji drugi igrač u pitanju, ovdje bi se kao po običaju pisali hvaloposjevi o našem čovjeku, ali pošto se Nurkić usudio suprostaviti velikom Dini, ide redovna pljuvačina u pravcu Nurkića. Nurkić ovdje potpuno ispravno postupio.
Nurkic No.1
ShaQ je glupan .
Stvarno ne vidim gdje je Nurkic pogrijesio A sta da ga je udario nazad haos bi nastao boga pitaj koliko bi bio suspendovan i mediji bi ga rascerupali a Greenu ovo nije prvi put nego sto i prvi i sad niko ne vidi problemm u njemu nego je priblem sto mu nije uzvratio ...otislo je sve ovo odavno u k...kad je Shaq poceo dijeliti lekcije iz ponasanja