Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost imao je priliku, dobivao minute ali ih nije iskoristio. ESPN ga je postavio na 5. mjesto najlosijih igraca od onih koji su odigrali dovoljno minuta da konkurisu za ovu listu. Ima isti problem kao i Bender i Hezonja koji su čak birani kao 4. odnosno 5. pick, a to je da su nespremni otisli u NBA. Trebali su odigrati jednu dvije sezone u euroligi
Ovo vise nije razocarenje ni za njega. Sportski prihvati poraz, kofere i u Evropu.
@Covjek110 Koja su tvoja ocekivanja bila od Muse? Sta bi po tebi bio njegov uspijeh? Mislis da je sezona i po dovoljna da otpises igraca cija statiskita ne odudara bitno od igraca regrutovanih na slicnom mjestu sa potencijalom?
Hej,zato je naš Musa najbolji navijač sa klupe
Ovaj naslov....sugeriše u startu da je "nepravedno zapostavljen", da mu neko "ne pruža dovoljno minutaže"...sve u svemu da trpi nepravdu. Još ubačena fotografija-detalj iz igre koja baš asocira na potez pun revolta... Valjda su tu treneri i stručnjaci koji procjenjuju mogučnosti svakog igrača i ubacuju ih ili ne ubacuju. Musa je mlad igrač, još uvijek. Ne mogu svi kao Dončić kome želim da prerano ne sagori.
Polalo Dzanana, samo ti uci oslobodit se treme.. I jos malo odbranu pojacaj, docice tvoje vrijeme.. nezaboravimo da je na' minimalcu' od 2mil.
Polako Dzenane* joj kud sam ja poranio; je60 te u Dzenanu ga ja ..joj:)
Dzananeeeeeeeeeee*
Ne bih da se ponavljam, ali mislim da je ovo njegova sezona hahhahaha
Jedino on od svih ex-yu igraca ne moze ni minut upisati a kamoli poen.U cemu je tajna pa su komisije tako uspješne a mi ko' invalidi.
@Brozni zato jer su komsije fasistii 😿😿