Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa i za poraz dobijes bod, pa izgleda malo lakse
A Dino Konakovic ? Nista bez Dine, hehehehe
Bilo je i gorih sezona tamo negdje odmah iza rata.
@zajbant E eto šehovac i ostali srbi iz kk bosna se ubiše krhajući jagnjetinu,ne seri matere ti
jedite malo cvaraka i slanine pa cete i vi moci skakati
....9 vitamina svaki dan......\"CEDEVITA\"....
bio na utakmici, a bolje da nisam... Ljudi nas otresli ko cigo slinu... Udruženje amaterskih umjetnika hoće da se bavi ozbiljnom stvari...
Kakav trener takva ekipa,mlad i NEUKUSAN pardon neiskusan.I JA SE PITAM ŠTO IGRAJU U ZETRI??????NEKO NAMJERNO UNIŠTAVA BIVŠEG EVROPSKOG ŠAMPIONA-fakat,ovo nije šuplja priča!
PAO NIHAD IMAMOVIC,,PALA RAZVOJNA BANKA A BOGAMI PALA I BOSNA ASA AUTO
E,da se igra u Skenderiji....
Da hoce vise neko prvenstvo u sjedecoj odbojci da i mi pobijedimo nekoga. Steta sto ne mozemo svaki dan igrati sa Velikom Britanijom u rukometu. BIH4EVER!
\"Na otvaranju prve četvrtine snage na parketu bile su izjednačene\" Ovu rečenicu sam pročitao nekoliko puta. Zaista je genijalna. Je li pisac mislio da je na svakoj strani bilo po 5 igrača, ili da je utakmica počela sa 0:0
SDA demokratija
Od sad navijajte za nas.
Neka se rasformiraju. Osvojili samo jednu loptu za 40 minuta. Bruka ko sve nosi Bosnin dres.