Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Facebook patriota i SDA lajalo. Ne pamtim ga kad je zadnji put nosio dres repke. Svaka mu čast za donacije, humanitarni rad i promociju države u svijetu, ali bolje mu je da se poklopi ušima i šuti u svemu vezanom za repku.
Meni je jasno kako stoje stvari sa nba igracima i kvalifikacijama i to je ok. Ali ako ne dode na Eurobasket, ne mora nikd vise!
Hajde ljudino reci jasno u čemu je problem ili se oprosti.. Dosta vise skrivenih poruka ili pjesmica
Od čega da se oprosti čovjek odigrao tri utakmice nije ni bio u repki ... Neka on baci dva tri posta na instagram i zakači pjesmu Dine Merlina 😁😁😁 od koga je dosta 😁😁😁😁
đe ćeš većeg miša od tebe, triput se pojavio u reprezentaciji
najgore kad se opanak pokunduri ... zapravo nije to najgore, najgore je sto je covjek odigro jednu dobru sezonu u nba i sad kad se pogleda u ogledalo vidi ono karl malone .. velika kar1na od covjeka i prije svega lazni patriota
Ovo je ono: Kada nema glavnog na terenu, onda se dovode igrači koji nisu na visini zadatka, a ja neću iz nekog svog hira da igram, jer mi je to bacanje ljage na moj identitet.. Pozdrav Dzuka.
Lagana priprema terena / uz ublehaske izjave da ga neko tjera iz reprezentacuie/ da kaze da vise nece da igra za nju,mada doduse nije se bas ni naigrao sa one 3 - 4 utakmice koje je bio tu.Davno sam ja rekao da je on tastatura patriota.I ne treba da dolazi i zauzima mjesto u timu momcima koji vole i srcano se bore za BiH.
Kad seljačina dođe do para..
Seoska varalica
Kreten
e to ti je kad se seljober docepa para.....niko kao on, misli da je pokupio svu pamet ovoga svijeta....
Jest dosadan više daj samo cuti i igraj 40poena/tekmi i mirna Bosna.
Jusufe,pitaj Doncica kako se odazove i igra za repku....
Dosadno čojku
Nurko izgleda kurko pa provocira da ne igra.
Ako je spreman i ne igra u kvalifikacijama, po cemu onda zasluzuje da igra ili evropskom i bilo kojem drugom takmicenju, nije fer prema momcima koji eventualno izbire to takmicenje, a neki od njih ce otpasti zbog nurkica, ja ne bih volio da se to desi bez obzira koliko dobar bio bilo koji igrac
Puno zuji, malo meda daje
Ovo je neka luda Orgija...ode Bosnic...pa nece ovo dijete da zovu (Garza)...definitivno nesto mute...Kao u NS kad su rekli da Ibrahimovic nije dobar za njih!