Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Finale Španija - Francuska. A niko ih nije vidio dalje od 1/4, u kakvim god sastavima bili to su košarkaške velesile.
4 selekcije polifinala ce uvijek biti tu, kosarka, fudbal, rukomet. Jednostavno to su velesile.
Spanija je generalno sportska velesila
Spanci su tata-mata za sport, divim se njihovom pobjednickom mentalitetu, fizickoj formi, upornosti i organizaciji. Svaka cast!
Najveća košarkaška nacija u Europi, bez konkurencije su ljudi.
Za mene je takmicenje zavrseno nakon pobjede Italije.Sad punog srva i rahat mogu gledat polufinala i sutra finale.Lijep pozdrab svima iz kisovite Tuzle. :)
E pa zato ste vi muslimani "mnogo uspijesni" u sportu,jer samo gledate da uzivate u tudjoj muci.
Rezultati su posljedica najboljeg sistema, najbolja lige i najboljeg trenera. u Evropi Dočić i Mirotić su košarkaški stvoreni u Španiji. Mirotić im se odužio igrajuči za Španiju. Dončić je odabrao Sloveniju. Ako živimo globalizam onda je on prisutan u svim segmentima društva. FIBA je dozvolila da jedan stranac može da igra. L. Braun će im igrati samo ovaj ciklus jer im je potreban da održe kontinuitet.
Igraju tika taka
Imaju najjacu ligu u kosarci gdje igra dosta spanaca i normalno da ce i selekcije biti jake. Francuska je jaca pojedinacno ali nemaju timsku igru kao Spanija i to ce presuditi
Vazno je da je finalista iz naše grupe.Mi samo o tome vodimo računa…
Ima Srbija, oni su zemlja kosarke xd
Preokret u timskim sportovima Španije počeo je 2000. godine. Prije toga bili su manje-više taraba u svakom timskom sportu na reprezentativnom nivou. Svaka im čast za uspjehe
Španija je i u vrijeme Yuge bila sila u košarci. Za Francusku se nije znalo.
A musa igra u španiji!
Halo señorita, hoćemo na kafu ☕? 🤩
Francuska ce ih nabusiti 20 razlike.
Idemo Španija.