Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al što ovo prezime West vuče za bankrotom nije normalno. Jedino žal gledari kako ga tuče. A to što je milione popio pošmrko na kurve dao i prokocko me zaboli plaho desni testis
Gledao sam emisiju u kojoj su dali slijedeće podatke.U prve tri godine nakon završetka NBA karijere 60% igrača bankrotira a svaki treći se razvede.Nekako mi žao tih momaka jer očigledno nikoga nije briga šta urade sa tolikim milionima.Važno je izgleda samo da ih potroše a nakon toga nikoga više nije briga za njima.
Ovo nema nikakve veze sa milionima. West pati od bipolarnog poremecaja. Za one koji ne znaju sta je to, nek malo proguglaju. U ovom slučaju drustvo i institucije zaduzene za ovakve slucajeve su podbacili. Ne sudi knjigu po koricama!
sad bi maloumnika trebalo zaliti? imao je priliku da zgrne milione kao ispodprosjecan NBA igrac, a to sto nije imao pameti da ih sacuva samo pokazuje o kakvoj osobi se radi.
sto ba objavljujete ovakve stvari?
@Nerealni a zašto ne bi?
@Nerealni Je li ti smeta prisustvo mentalnih bolesti u svijetu i izvjestavanje o tome kakve posljedice mogu imati, kada ne dobiju adekvatnu paznju ili?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..da mi je postat milioner da ukljucim bojler i ves masinu na skupu struju😉
Pa gdje nestadose milioni..mogao si sebi apartman rentati..koja filozofija..
Majmun tuče bespomocnog majmuna a ostali majmuni gledaju i snimaju.