Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ste naš ponos! Počelo je preokretom protiv Crne Gore, a gdje ćemo stati, e to ćemo tek vidjeti! P.S. Kapa dole Teletoviću i Đedoviću za majice!
stipu turcina, licemjer, veze nema sta prica, klocina haha :D
@lik5 Isti onaj grb, koji su izdali Bošnjaci pravoslavci 1862 god., kada Hrvatska šalje u Bosnu Klementa Božića, a Srbija Teofila Petranovića sa namjerom da Bošnjačke katolike i pravoslavce pripreme da se izjasne po prvi put kao Hrvati i Srbi, što im je i uspjelo. Sa ovim činom nije samo "izdana domovina" od dijela Bošnjačkog naroda, nego su se javila kontinuirana nastojanja, da se Bosna podijeli između dva susjeda, a njen najmnogobrojniji narod stavi pred izbor nestanka ili pripajanja Srbima i Hrvatima.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
sutraaaa samo borbu ocekujemo pa nek i popusite.. nacija ce vam halaliti... ali uz borbu uvijek dolazi i pobjeda :D
Joj Bavcica...sreca pa ne igra puno...a ostali kapa skroz dole...
...ovaj Konjić se u sve mješa...k'o onaj margarin "dijamant"...
Mirza nije imo para za majcu u boji kao kod Nihada xD
Momci su zaista "GINULI" za svaku loptu,kako da ne budu naš ponos i naša dika!
Ponos Države !
Vi ste ponos BOSNE!! Nek se ugledaju fudbaleri na Vas, i nek skontaju kakav to grb nose na lijevo strani!
Ostat hladne glave do sutra i onda dat sve od sebe pa sta bude, grupa nam je od starta najkonkurentnija od svih, ako ovu prodjemo imamo se cemu nadat'
majica - TOP samo nastavite, al od sutra pijem leksaurin