Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je nazalost bio klasicni pokusaj kradje kk Bosna koji eto nije uspio..
Zvali su se Bosnjacima i prije i poslije. Samo ti nisi znao. I svasta jos nesta ne znas da ne znas al nije ni vazno..kontas?
Kockasta posla
Kako me je iznervirala ova reportaža iz priloga. Kao prica mi smo oštećeni jer je olimpijada bila u Sarajevu, a Bosna morala biti u takmičenju za prvaka Europe. Pa ja ne mogu da vjerujem da je na ovo svirao faul a da ne ulazim da je kod prijema lopte ostalo 2 sekunde. Fakat Hrvati pretjerano potenciraju pricu da je Jugoslavija njih stezala a drugima davala, šta onda da mi kazemo na to.
Kockasti sudio kockastima
vidim i ex-yu-liga je bila kukuruz liga... štimanja, ponavljanja, žalbe
Za one koji ovde prde da smo naziv bosnjaci dobili 96 neka kucaju Bassania i dobri bosnjani .
Pogane ustaše
@haris.buljubasic.14 ,do duše za vas ne postoje stručnjaci nizašta,zato i imate(odnosno imamo) svjetskih prvaka u svakom sportu,priznati smo kao Andora u sportu,daj ohladite i ne budite svakom loncu poklopac,..
@dulekrele,znaš ti dobro,..a znaju i drugi,mantre i lobiranja su prošlost,.sve je manje nafaka iz bijeloga svijeta,treba početi raditi a ne izmišljati neprijatelje i sijati fašizam oko sebe,..
E prvi put u zivotu vidim prilog u kojem ljudi gledaju jedno a pricaju drugo. Smijesno majkemi 🤣
samo oteti i znaju
Mi još malo stariji, koji smo gledali utakmicu uživo, se sjećamo da faul (lična greška) nije svirana u toku utakmice nego tek nakon završetka. Zbog toga je i poništena. Bio je ranije već spremljen scenario za pobjedu Šibenke. Ustanovljeno.
Gdje je Marelja? Jel ziv?
Samo pogledati reakciju lopova u vidu sudije Matijevića. Gleda let lopte. Kad je vidio da je Petrovic fulio, onda je svirao "faul" koji nije ni postojao.
Cist prekrsaj. A KK Bosna je moj klub bila... Sibenka je tada bila klub bez imena...a Bosna ipak mnogo vece ime. E sad ko hoce da vidi zavjeru...vidjece je u svemu.
ja ne znam o čemu ovaj narod na portalu priča i komentira,sve je jasno,stručnjaci objasnili i pojasnili,stavili vam sat da pratite i vi opet gonite svoje i gotovo,pa cio vam se svjet smije jer i dan danas vidite ono što nitko živ ne vidi i palamudite svoje na svoj mlin bez obzira tko strada ,..i stvarno ne znam zašto na sve racionalno vi udarate nekim nebulozama,okaraterizivanja drugog i drugačijeg kao neprijatelja i zločinca koji eto samo što vas nije progutao,oladite malo,..
@lynardskynard strucnjaci koji strucnjaci hahahaahaaaaa
@lynardskynard Ma ja sudija sad gleda milisekunde kao neke dokaze gdje faul svira covjek. On je naumio da svira u svakom slucaju, jer od trenutka kad se desio navodni "faul" do njegovog sviranja nije bilo dovoljno vremena da ljudski mozak reaguje i nalozi da usta puhnu. On tvrdi da je u zadnjih par stotinki razmisljo, skontao da je faul i siguran je da je zvizno prije kraja. Supermen, robot, nema sta. Sam se je objasnio na kraju, za koga je bio "nepristrasan".
na isti nacin kako su htjeli oteti i hercegovinu od BiH