Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi ga je ali vrijeme je za povratak u evropu. Dva poena postigne cistac parketa u prolazu.
Musa se svaki put upise u strijelce... svaka cast
Ova godina mozda nece biti za pamcenje, ali zato iduca...
Treba ga izlorirati godinu dana, nedati mu socijalne mreze, izlazke, i poseban tretman snjim provesti. On ima kvalitetu, fali koncentracija, smirenost u kljucnim trenucima. Na treningu zabije 20 trica bez promasaja u cugu, a onda kad je publika tu, sta mu bude, ne znam, al na tome treba raditi.
Najbolji su oni koji su eksperti iza tastature a uzivo 3 kosarkaske tekme vidjeli. 99% onih koji ga kude, dali bi zi-ce-gu da su na njegovom mjestu. Bravo Dzanane!
Vuchko,mozda jeste ispod prosjeka,al novac nije ispod prosjeka,covjek mlad ,buducnost ispred njega a bgm i velike pare je uzeo do sad.
Mogao je ostati i biti najbolji, a tamo sada je ispod prosjeka.