Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za skromnost,to je ono sto treba nakon pobjede,dostojanstvo i u porazu i u pobjedi
I Nurkić nek baca tricu slobodno ako ga ide šut na zagrijavanju, ako ne nek se okani.
Ispravio je dosta leđa i nadošo masom fino.
Momak je radio dosta na sebi i rezultati se vide, brzo ćeš ti nazad u NBA ako Bog da.
nije on kadar za NBA. Pa mnogo bolji igraci u evropi nisi uradili nista u NBA. Bolje da se ohladimo s tim. Nek iskoristi momenat koji ima u evropi i to je to. Mi vazda letimo s izjavama, a najmanje smo realni.
Ko god igra u Realu ili timu koji je prvak Evrope je kadar za NBA.
Musa igra pametno bez forsiranja i vidi se iskustvo ovih zadnjih godina
Tako je, igrajte, ne glupirajte se sa trojkama, i znajte ako u petak izgubite na klixu će vas okarakterisati kao najgoru reprezentaciju do sad.
kad se protiv Poljske igrao duzi i strpljiv napad sa spuustanjem lopte pod kos smanjivali smo razliku. isto smo imali odbranu na kraju kad smo uvlazili poraz. ono kad gegic i vrabac pritisnu. da jos daju doprinos u napadu bilo bi super
Živjela Bosna