Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aid Berbic se razumije u kosarku ko Mara u kriv krac, sretno Damire u daljnjoj karijeri
eto ti si imao velike ambicije pa si promijenio naciju majmune jedan.....
Nek si ti sta dobio od ove drzave za svoj patriotizam. Ne valja vam Damir je odlucio da igra za Hrvatsku, ne valja vam Teletovic jer je zamalo umro, ne valja vam Nurkic jer operisao koljeno, ne valja vam Djedovic jer je odlucio da obezbjedi sebe i svoju porodicu. Svi su oni patrioti i vole svoju drzavu, ali care moj od tog nema hljeba. To ce ti reci onih 600.000 na birou ;)
Meni valjaju i Teletovic i Nurkic i Djedovic....a ovaj je sve ono mogao postici i da je igrao za BiH. Trebalo se strpiti koji mjesec ali on odmah poletio.
Ovom mulaomerovicu je bolje da se poklopi . Neznam kako moze poslije skenderije 90 ih uopste se ovdje pojavljivati u sportu . Mene bi bilo stid . ni sa cim nije zaduzio kosarku u BiH .
Baš takoo, fujj,nek se fata Cibone i Hrvatske, samo smradovi mogu ti dislajkat ovo što si napisao i generacije 93 +, ne bi ovog kopilana ubacivao u bilo što što ima veze sa BiH
Damir Mulaomerovic!Sretno kralju,grad ce te uvijek pamtiti i voljeti gdje god ti bio ne treba forsirati na necemu sto trenutno realno nije ostvarivo.Valjda dodju bolji dani a i ti ponovo sa njima na klupu Tuzlanskog ponosa!
Po čemu ga pamtitii???? Ja ga samo pamtim kad je cijela Skenderija pjevala u glas Damireeee, turčineee, napušii se krčinee..., al opet smo ih tukli redovno sa našim Markovićem , Firićem,Alihodzićem....
ako ugase i ovaj klub za cca. godiju.. kako ce se onda zvati ? ookkkok sloboda ? cim se politika umjesanu sport, tu trava ne nice