Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna da prostiš jedna zemlja imade I posna i bosa da prostiš I hladna i gladna I ktomu još da prostiš Prkosna od sna
A onda refren: a da me vidiii baboooooooo 7 jegerraaa , 7 jegerraaaa
Kakvu mi to djecu imamo? Kakvi su to mali Bosanci i Hercegovci? Djeca nemaju klubova, ni poštenih treninga, nemaju ni lopti, ni patika, ni dresova, nemaju ni... Lakše mi je nabrojati šta imaju, ništa! A zašto? Zato što je sport na lokalnoj razini i lokalni moćnici i političari misle da djeca nisu bitna! Da djeci treba omogućiti da se bave sportom, da budu zdrava, da se igraju! Zaboravili su da su i oni bili djeca! Ili možda i nisu nikad bili djeca, možda su se odmah rodili sa 40 ili 50 godina? (kakvo baš uvijek na vlast dođu ti koji nisu bili djeca) Zaboravili su da djeca imaju svoja prava! Zaboravili su i da i u parama koje skupljaju Kantoni ili opštine ima para koje pripadaju djeci! Zaboravili su da treba ulagati u djecu! Oni su čak zaboravili da imaju svoju vlastitu djecu! Valjda kad dodjes na vlast i kad dodjes do para sve zaboravis! A naša djeca? Našu djecu boli briga što ovi stari nikad nisu bili djeca ili što su zaboravili da su bili djeca! Njih boli briga što su ovi omatuhili! Oni ko za inat uvijek nađu način da se opet igraju, jer nema toga na svijetu ko će zabraniti djeci da se igraju! Igraju se sporta po ulicama, garažama, parkovima... Igraju se bez patika i dresova, igraju se sa starim i ofucanim loptama... Igraju se i igrat će se zauvijek! A onda, s vremena na vrijeme, kad se neko sjeti da okupi tu djecu, da im malo da, da im da jedan dres, jedne patike, nekoliko treninga i par utakmica, a oni bi da se izmjere sa ostatkom Evrope i svijeta. Oni bi odmah da udare na Njemačku, Francusku, Španiju, Italiju... Ne bi oni, kao mi stari, da se tješe da smo mali i siromašni, da nam je mjesto na dnu Evrope, odmah uz Albaniju! (a Boga mi, mi smo stari počeli i Albaniju da respektujemo). Nađe se neko i pošalje ih na neko takmičenje da im oči otvori, da više ne sanjaju budalaste snove, da se vrate u stvarnost i shvate gdje je BiH! Kad, pogledaj čuda! Oni stvarno udarili na Francuze, Nijemce, Grke... i neće da popuste! Neće da priznaju poraz! Ne daju reći da su mali i siromašni, da su bez treninga, bez opreme, bez... već se napuhali i srcem pravo na njih! Hoće da su u vrhu svijeta u vrhu Evrope! Ja budala Bože mili! Pa jel im iko rekao da su iz BiH? Pa jel znaju na koga su udarili? Zašto ne slušaju nas starije? Morat ćemo ih početi vezati, početi zabranjivati da uopšte izlaze iz kuća i stanova, samo nam probleme prave! P.S. Čestitam rukometnoj juniorskoj reprezentaciji BiH što je 14. na svijetu i čestitam košarkaškoj juniorskoj reprezentaciji BiH što je 13. u Evropi i što je izborila plasman i iduće godine na EP, plasman među najboljih 16 u Evropi! Da su imali bolje uslove...
Bolje da cestitas onome ko procita ovako dug tekst :))))))
Ovo se ne može nalajkat :) svaka ti čast, ovo je povelja!
Sigurno bih bio ponosan na vas, svaka cast momci !
Zbog ovog ramazanohuljenja ce ih Bog kazniti ispadanjem u C diviziju
Još da je svratio Brajlović, zaljepio im eure po čelu, sreći ne bi bilo kraja.
Zar se jos neko lozi na; "A da me vidi babo" ???
Nemojte ba za Ramazan :D
bravo momci. samo tako. a ove feslije crknite od muke sto nisu pjevali alahu ekber
HAhahahahahah nravo lepi
Svjetsko, a naše!
Eh seljadije..
koji klošari nevjerovatno da slave neko 13-14 mjesto bruka a komšije finala igraju
ajd dosta ovog pametovanja zakiru, sta reci bravo momci samo vi volite bosnu i u buducnosti igrajte za nju nemojte otici za hrvatsku ili srbiju a rezultati ce doci ;)
pod tusem ???
ovo isfuralo prije dvije godine haha