Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provjerena informacija: Grupi koja je bila na ovom kampu od 11.07. do 17.07 je obećano sedam dana, a ostali su 6, hranili su ih paštetom svaki dan i hl***m starim nekoliko dana, na spisak su se dodavala imena ljudi koji nisu bili jer je bilo planirano da dođe 90, a došlo je oko 40, pa se popunjavala kvota nazor. Kamp služi da se peru pare, ima budžet od oko 60 hiljada za jednu godinu od kojih ide u kamp neka polovina te sume ako su sretni.
ja druze danas bio,,kazu juce bile makarone,, danas grah sa kobasicama,, hljeb svjez kamp extra odradjen preko 10 satora sa po 3 dvospratna kreveta,,tusevi,,wc,basket teren,,,teren za mali nogomet,, plus onaj ozidani objekat gdje se jede i vidio sam da neki spavaju gore uglavnom extra odradjeno
Svaka cast i sve pohvale organizatorima!
Vid Mirze sto je hipster posto. Odo ispred Kriteriona da ga cekam.