Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može se rasna diskriminacija iskorijeniti izvana nego samo iznutra. Kad evoluirate u vrijednije i poštenije ljude bit će vam bolje kao i nama u BiH. I nama treba evolucija.
"Najdraži" su mi ovi naši koji su protiv rasizma, obrazovani i učeni ljudi (jer takvi kao bolje 'vide') vole i podržavaju crnce u Americi itd.Ali na žalost besramno lažu jer im se gade naši Romi ili ovi migranti koji su trenutno u našoj državi...
majkl, da li mozda imate zuticu? :*
Spavaš li mirno Jordane Majkle
Ili ne raspacate Sjedinjene Americke Drzave... Zivimo u zemlji privilegiranih manjina. Dok neke druge manjine su stvarno ugrozene. Da ne pocinjem od radnika ili majki s djecom.
bledoliki su istrijebili indijance, obro si bostan Jordane
Jel ovo potkovani sa kvarcanja se javlja... Sinoc je Avdo Avdic na FCTV dobro opleo sve sa dokazima .. ocekuje se demant snsd hdz ali i sda sdp sbb ns nip itd itd i reakcije njihove ... heheheh.. kaze bakir ispade najveci idiot lik nikako da shvati da bolje izgleda kada cuti i ne govori nista, nego kad inprovizira .. to je ono Nemoj me braniti Sefe molim te.. hheheh..
Još davno Muhammed a.s. ostavio u oporuci "Nema prednost Arap nad nearapom niti nearap nad arapom, svi vi ste sinovi Ademovi" U Qur'anu Bog kaže " Mi Vas od jednog čovjeka i jedne žene stvaramo pa Vas na narode i jezike djelimo da bi ste se međusobno upoznavali, a kod Boga je najbolji onaj koji je Boga najviše svjestan." Islam je protiv svakog IZMA pa i Nacionalizma i rasizma i komunizma i fašizma...
Nemozes ti to objasniti krscanima oni isusa smatraju bjelim covjekom i plavim ocima plavom kosom. Tako bar opis slike na zidovima po crkvama itd. A s druge strane crnci ga smatraju da je bio crn. Znaci u startu rasizam. Dok kod muslimana nigdje muhammedove as. slike, nezna se jel bio crn ili bjel. A nije ni potrebno da se zna.
jednooki@ Zar i Kriscani nisu od Boga?Jedan je Bog koji sve stvara valjda, pravi Musliman ne dijeli ljude na taj način, jer bi to značilo da prkosi Bogu. To što je neko Kriscanin ili Musliman ovisi samo od inputa pri rođenju i odrastanju, valjda? Da si rođen kao dijete iz kriscanske porodice, sad bi vjerovao u drugi koncept.
Jedini nacin da se rasizam iskorjeni je taj da samo jedna rasa postoji. U velikoj si zabludi i dzaba si novce bacio, osim ako ne planiras uloziti ih u naoruzanje da se ostale rase iskorijene. 😂
@Abdikant i ti si u zabludi druže. Na našim prostorima je samo jedna rasa, pa se mrze toliko da nije normalno. Kada bi ih stavio stotine u vrstu, po izgledu ne bi mogao znati ko je ko...
Zašto nisi donirao isto tako novac kada je crni policajac ubio bjelkinju Justine Diamonds? Je li stvarno mislite da će se bijelci samo nagu*iti i dopustiti da prosipate ovakvo licemjerstvo nad njima?
Kralj, on za 3 zivota ne moze potrositi posteno zaradjeno
Kaže multi milioner.
svaka čast