Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lažov, činjenica da je reprezentacija BiH protiv Mađarska i Francuske igrala 11. i 14. novembra, dakle prije navedenog perioda. Također, “zanemario” je i podatak da je Atić igrao Budućnost protiv Zadra (upisao dva poena i tri skoka) 19. novembra, a zatim i protiv Parisa 23. novembra (po četiri poena i skoka) – dakle, baš u periodu za koji Ražnatović tvrdi da je bio povrijeđen…
Nesto sumnjam u Beciragicevo iskustvo sa djevojkama i podlogu ove price. Atic manje vise, ali Sulejmanovic koji je neopravdano imao vrlo malo minuta na evropskom se morao pozvati. Nemamo mi 30 igraca da mozemo da odbacujemo one koji su uvijek bili pozrtvovani. Ma kakav da je razlog kompromis se nadje.
Pa nisu Karl Malone i Dikembe Mutombo,kolika se prasina dize oko ova dva panja.
Sad ko je kriv a ko nije najmanje je važno,mislim da nismo država koja bi trebalo da se lako odriče bilo kojeg košarkaša,ionako smo tanki na svim pozicijama pa iskreno nisam zadovoljan odlukom trenera da ih ne zove.Nema veza i da su zajebali stvar trener ne bi trebao dolijevati ulje na vatru,razgovor mize riješiti sve,moje skromno misljenje
Sulejmanović koji je odbio Finsku zbog BiH.
Stari Dinokijev haver sa kojim je svukao u ravan gihžganta poput Bosne!
Eto vjerovat ćemo tebi,a ne Adisu 🙄 Osim toga momak je van bilo kakve forme pa brat bratu jedno godinu dana, njegovog ispucavanja i guzeljanja mi je na vrh glave.
Izmedu opcije Bećiragić na klupi a Atić izvan tima i opcije Atić u timu a bez Bećiragića na klupi izabrao bih ovu drugu.
Ovaj je sa konakovicem opljackao i unistio kk bosnu
Adis je kralj!
Ma kod nas je politika usla u sve moguce sfere tj. nacionalisti su se ubacili u sve sfere i sve sto ima veze sa BiH zele da uniste i kako je krenulo uspjet ce. Nadju se podobne bosnje koji bi za pare mater prodali i ide sve po planu.
Bećiragiću kako si došao tako te treba i nabiti sa noge na nogu....bitnija su nam ta dva igrača nego ti...puno si se ufurao ,a realno taraba si od trenera..
Bećiragić je počeo kao i njegovi prethodnici, tako će i završiti. Džaba sva priča i famozni rezultat prošle godine.