Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno ste se udostojili objaviti ovu vijest, a momcima svaka cast
ovaj klix ne smijes ni kritikovati odmah ban popijes, cenzurisem im maminu picku
Od Nene nista drugo i ne ocekivati;) Bravo majstori!
Ma svaka cast majstorima,konacno se budi nas najjaci sport i u najmladjim kategorijama.
Ne znam da li autor ovog texta upoznat da ako Rusija pobijedi Grcku a vjerovatno hoce jer su najbolji, mi tad idemo u drugi krug i ako izgubimo od Ceske.Dalje idu 3 reprezentacije.Doduse bolje bi bilo da zavrsimo na 2 mjestu radi daljeg zrijeba.
bravo! vrijeme je da u kosarci i rukometu stignemo nase fudbalske Zmajeve
HA MI OVU GRCKU HUDA U SVEMU PODEREMO DODUSE OVO JE BILO BLIZU AL ETO.....
oo lijep mjesec za sport u BIH,jos da klubovi prodju ova pretkola sljedece sedmice,gdje ce nam kraj biti
Svi se na ćelavo ošišali :D
Bravo Neno, bravo zmajići!
I TRPAJ TE LEVATE I DALJE I DALJE OOOoooooooOOOOOOOoooooooooo
Ova vijest zasluzuje vecu naslovnicu, muka mi je od ovih politcara i njihovog prepucavanja. Nenade Markovicu, Vi ste heroj ove nacije, kapa dole majstore, ti mladici imaju od koga i da uce. Samo sistemskim radom i ulaganjem u nasu omladinu mozemo do ovakvih rezultata, pa mi smo vazda bili rasadnik talenata na svim poljima. SRETNO JUNIORIMA I NARPIJED NASI!
Jel prenosi neko ovo prvenstvo?
Deremo Grke u svim sportovima i uzrastima. Bravo majstori! Neno, bio veliki igrač, sada veliki stvaralac kosarkaskih asova, a ostao najveći čovjek! Svaka čast!
Nenad Marković je u ratu a i poslije njega pokazao koliko voli ovu zemlju.
Svaka čast momci !
To ti se dogodi kada ekipu vode pravi ljudi a ne Husref M. kojem je jedino opravdanje "čudna utakmica" sa 3 greške golmana koje se graniče sa normalnim levelom ponašanja.
Hajde ti sayber navijač odabi
A sad je navijač samo onaj ko ide na stadion jel. Idem na stadion jarane 20 godina i nikad goru ekipu nisam vidio. A prije nego počneš sr--ati zapitaj se kakvu to rajvosa ima igru i da li te raduje što gubimo od sela iz Albanije ili recimo da se patimo protiv konobara. Dušu su mi sinoć izvukli kroz nos.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo naprijed decki, Legenda je uz vas...