Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
II liga II liga smiju im se svi AHAHAHAHAH BOSNA_ROYAL cuj imena ba ahahahahahahahahahahahahah
napravit će konaković hahah
Kifla je mandatar, ako ima obraza pogurat ce naseg velikana KK Bosna.
Bosna se nažalost nikad neće vratiti na način kako to ljudi zamišljaju. Ako neko vidi svoj interes da uloži novac i kupi klub, jedino tako, a to može samo neko sa strane
Najbolje je proglasiti stecaj i osnovati OKK Bosna. Jeste da ce se krenuti iz najnize lige, ali tako ce se resetovati finansijski debalans i otkloniti veliki dugovi. Tako je i Sloboda Dita uradila. Veliki dugovi je primorali na gasenje, pa su odmah registrovali novi klub: OKK Sloboda, doveli novu upravu i Damira Mulaomerovica kao trenera. Nakon dvije sezone Sloboda se vratila u elitni rang - sada bez dugova i evo, pobijedjuje Siroki Brijeg, Spars, Leotar... sve direktne konkurente za osvajanje lige, a moguce je da ce osvojiti i Ligu 6 kako je krenula.
eh kad se samo sjetim NLB Liga, Bosna protiv Partizana, uz zvuk sirene Vasiljević ubacuje trojku za pobjedu i 7500 duša skače od sreće, puno srce i puna Skenderija :)