Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svidza mi se sto uvijek dovodimo u reprezentaciju mlade igrace...
Sigurno jako dobro šuta.
Provjeri gdje su karijeru pocinjali Teletovic, Djedovic, Bajramovic..... da vidis imali talenata ovdje, a broj Hrvata i Srba nije ogranicen i to provjerite prvo pa onda se ukljucite u razgovor, samo je ogranicen broj za amerikance a to je 2 najvise u jednom timu.
STA CE NAM SUTALO, trener je krenuo u podmladivanje reprezentacije a zove lika od 30 god., lika koji je uvijek ocekivao poziv od " LIJEPE NJIHOVE", ako vec zeli da zovne starije momke onda treba zovnuti Kenu koji je to zasluzio a ne ovog anonimusa.... Momak, sto dalje od reprezentacije.......
Pojma nemaš. Šutalo je Hrvat, a roditelji, Hrvati iz Hercegovine, odselili su u Vojvodinu. Ako to ne znaš, bolje šuti, nego što lupetaš.
Eto, nema u KK Kanti za naijanje (nekadašnja Bosna) Hrvata i Srba, davno su otjerani, pa zato i igraju sa Vogošćom, Mrkonjić Gradom, Srevitiumom, Tali banom, Gornjom Maočom, Gluhom Bukovicom, Vardom i sličnim.
Solidan je, ali da je više od toga, igrao bi on za Hrvatsku, Srbiju ili neku drugu normalnu državu. Pošto nije toliko dobar, šta će, nije loše ni igrati za reprezentaciju države u raspadanju. Bolje išta nego ništa.
@maglajlija zasto bi ga hrvati zvali kad je srbin???? valjda bi ga srbi zvali mada ti ni sam nemas pojma sta si htio rec, htio si valjda da budes pametan a dokazao si koliko veze nemas sa zivotom...
24% Saveza dole !
@ Dzek: Kad nešto ne znaš, bolje šuti. Široki je počeo sezonu sa Planinićem, Ramljakom, Baraćem, Novakom, Naletilićem, Bilinovcem, Bošnjakom, Babićem - a to su sve igrači koji su počeli u vlastitom omladinskom pogonu. Klub su tijekom sezone napustili Planinić (Maccabi) i Naletilić (Šibenik).lZar je to malo i ima li ijedan klub u svim sportovima u BiH toliko vlastitih igrača? BiH državljanstvo još imaju Šakić, Šutalo, Rikić i Peršić. Jedini iz Hrvatske je Vragović, a kasnije su stigla dva Amarikanca - Jonnes i Freeman. Treneri su bivši igrači (najprije Velić, kasnije Vujanović).
Ko ti danas ovde "proizvodi talente"? Đe ti živiš? Zar ne vidiš da se klubovi gase jedan po jedan. Opstaju samo Igokea i Široki zahvaljujući mafijaškim sponzorima.
Kosarkaski savez BiH najgori savez u drzavi, dok god u klubovima ne bude ogranicen broj stranca ( Hrvata i Srba ) necemo uspjet 'proizvodit' talente, pogledajte Igokeu i Siroki u ekipi nemaju po 2-3 BH igraca sve Hrvati i Srbi. Savez dole !
DA JE MLAĐI IGRAO BI ZA NEKI BOLJI KLUB A ZA BiH NE BI NI POMISLIO JER BI GA HRVATIĆI ZVALI