Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuzis razliku izmedju najbolji i jedan od najboljih? A, prepisivacu clanaka?
јес најбољи............ал рацаку............
Pricat cete svi djeci o Jamesu kakva je to igracina bila. NBA se ne moze porediti u vrijeme MJ-a i danas. MJ je strasan igrac, bez daljnjeg, ali pogledajte samo konkurenciju koju je on tada imao i konkurenciju koju James ima danas. Cak i sada je vec James GOAT, a ima sigurno jos 3,4 sezone u punom naletu da odigra.
Ne znam otkad pratiš basket al Ewing, Mutombo, Mourning, Malone... sigurno ne bi dozvolili da se onako sjuriš na koš...
moras ovako da pricas kad pratis NBA od 2008....ustani pa spomeni MJ a balo
ovaj LBJ mi je isto sto i CR odlican igrac,nevidjenih fizickih karakteristika,najbolja atleta,odlican statisticki odlican poenterski ali ipak kao da nesto fali kod obojice.
niste vi jos vidjeli Dzanana Musu gdne Lue!!!
Zaista moramo ratbiti predrasude. Jordan i Kobe su jedne svjetske klase koje su zavrsile sa igranjem. Dok je LeBron u njihovo vrijeme, bar Kobeovo igrao protiv njega i pravio mu opasnost. S tim to lebron ima jos da igramo i prerano je donositi sud. Sacekajmo da se i on penzionise.
Drugi najbolji igrač svih vremena. Ali o ukusima se ne raspravlja. LBJ je danas number one. Cavsi će bez njega biti na nivou Netsa.