Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek ima HIV 30 godina a izgleda zdravije od sviju nas hahaha.
Baš je li stigo?! E golemo.
Hoćel svrnut do Sarajlabada da vidi migrante 🙄
@fbUser1596391653 dobro si jos čega prebit hrvati i poslat u BiH preko šume hahaha
U tvoje selo nece sigurno.
Znaci HIV pocinje od veceras u Hr bice bocanja sa za selfi na jahti.
Ne zna Medzik da ima ulica u Sarajevu po njegovom imenu,jos od doba nadrealista...
Ma ide gas
koja su pravila za bogatase,a koja za srednju klasu.. Amerikancima zabanjen boravak u EU,, I vi krvati bi se gurdumili za kunu..
Hahaha e moj Bosnjo moj Bosnjo, kad ce ovako u Neum 😂😂😂...Samo SDA💚💚💚💚💚💚💚
@gooUser1579016941 nikad jer je SBB potpiso most jebeni preko Neuma
Sad ce ga toricida izlupati sa ledja.
Hmm nista ne kontam kako on ko crnac moze sebi to da priusti.Zar nije spika da oni kao crni ne mogu biti uspjesni.....ili je ipak istina da ako zasluzujes i ako radis kako treba da mozes puno toga postici. Bilo u sportu politici itd a ako ides krivim putem mozes zavrsiti kako mnogi i zavrsavaju. Znac izbor je u nasim rukama.
@Eskim jeste, ali podloga gdje je taj treba biti dobra...sve ostalo potpis!
Dubrovnik i Venecija su biseri jadrana. Oba su bili drzave i sve sto je vrijedno napravljeno je za vrijeme samostalne vladavine. Doduse Italija ima i na desetine drugih gradova koji svojom ljepotom i historijom privlace turiste.
Magicova cuna ko peljeski most
oce li i do Neuma?
bole nas jjajaja
Ako se neko u splitu pojavi sa hivom, znat cemo ciju su jahali kitu
Ek to još nije bankrotirao, inace ovi inteligenti NBA profesionalci pretežno nakon zavrsene karijere u roku od par godina mole za pomoć.
I Saša Popović suvlasnik Grand produkcije je sa svojom jahtom dugom 56.66 m posle sedmodnevnog ladjenja jaja u Moravi otišao na Kosovsku rivijeru na odmor a to Klix nije objavio 🤨