Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOME MI RAJA PLACAMO TAXU !? SRAMOTA VELIKA DA NAM REPREZENTACIJU NE PRENOSI DRZAVNA TV, NEGO TV DRUGE DRZAVE... FUJ
@SDAerdogan peres buraz,pozz
srpski SK prenosi a ja maloletna lica odavno isterao iz dnevne sobe
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dobra nam je taktika. Mi zabijemo jedan oni dva
HAHHHAHHHHAAHHH E DA VAS VIDIMO BALJAD SUTRA?! AKO NE MOŽETE OSVOJITI MEDALJU , AKO SE NE MOŽETE KVALIFIKOVATI NITI NA JEDNO SPORTSKO TAKMICENJE....DA VIDIMO MOŽETE LI SUTRA PREBACITI 49 POENA??? OVAKO JE TO VELIKI PROFESOR MILJENKUS PREDVIDIO! HAHHHAAHHH POZNAJEM NESPOSOBNU NEJAČ U DUŠU.
JE.O VAS JA, PA VI KO DA NISTE OD SRBA NASTALI, PA NEMATE VEZE SA KOŠOM?? DE TO MALO BOLJE KO VAŠA PRAVOSLAVNA BRACA.MSM DA JE OVDJE TURČETINA PRESUDILA!
hahahahahahahahahha
Ako ne daju bosnjama da jednu otklanjajuna parketu, onda je to islamofobija, hahahahajaa
Bosnje, manite se kosarke, isilovske aktivnosti su re koje vam pasu, hahahahahahaha
Sjoooj, ala brisu skorove za komentare,to je cudo, hahahhaha
HAHAHAHAHA.Joj da se sretnemo u nekom sportu tupa ubarazu sa vama.Nema veceg meraka nego u centru I.Sarajeva sa zastavom Srbije navijati protiv fildzanistana.Vjerujem da je i u hercegovini isto.
Čuj centar I.Sarajeva pa čitavo to selo ima 5 zgrada 4 kuće i 2 štale o kakvom ba centru pričaš
Kada neka reprezentacija izgubi sa preko četrdeset komada kod kuće zaslužuje kritiku prvenstveno od svojih navijača, i ja sam navijač bih... Draža mi je od francuske jer je moja. Iako su neki zloupotrijebili tvrtkove i svetog ante ljiljane
Bolje da smo prekid napravili
Ma,Dobivamo to glatko 😁
Kad wannabe Srbi i wannabe Hrvati laju na repku i drzavu u kojoj zive, pa to je ziva patetika. :) Btw.. rezultat je ocekivan, najbolja petorka bi poginula, a ne ova ekipica.
Jesu li ovi u Mejdanu uzeli novi printer?
10 razlike za Rusiju! Idemooo
Ma ko nam kmeci?? Hahahahahahha
Ima i hrabrih koji izviruju ispod mokre deke... Ima li barem jedan kritični komentar iz svemoćnog sarajeva
Ima.... Je** te Alija