Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan oporavak Jusufe. Ipak je bolje prelom kosti, nego povrijediti meniskus ili ligmente. Mlad si ti, uspjećeš.
@gooUser ja mislim da za Juku psiha nije problem. @BosnjackaRaja Bog nikad ne kažnjava nikog zbog tuđih grijeha!
@KarmBosnjacku.... po tvojoj logici, Srbiju bi trebao pogoditi razorni zemljotres da je toliko syebe da bude 100% steta uz broj poginulih preko 100.000 ljudi, samo za ononsto je uradila u bosni 92-95
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
brz oporavak legendo, poZDrav iz Zadra
Sretno majstore. Oporavi se! Pa dogodine na zasluzeni all star! A vidi se da su ovi bolesnici na komentarima iz RSa, ljudi iz Srbije vole kosarku. Meni nije jasno zasto klix ne blokira ovo. A moze. Degutantno je citati.
Ne mogu da verujem da se i posle ovako teske povrede jednog sportiste prepucavate na nacionalistickoj bazi, bolesno. Ovom momku zelim brz opravak i da bude jos bolji kosarkas. Evo vam primer ljudskih poruka sa portala B92 : https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1522385
Juka lafcino, glavu gore. Bices ti ko nov.
Pozivam navijače da večeras na utakmici protiv Grčke ovacijama damo podršku Jusufu Nurkiću
Ali mi nije jasno zasto ga jos onaj sudija zakaci po istoj nozi ba 😠😠😠
Još ga i sudija potkači po slomljenoj nozi u prolazu...
napisao sam vec na twiteru zelje za brz oporavak ; mene samo brine sto ce repka da oslabi bez njega ( ovo je bilo ironicno zbog toga sto on ne igra uopste za nasu reprezentaciju misli dovoljni su njegovi facebok i twiter tekstovi podrske kad nasi momci izginu na terenu a njemu je bitno da se za pare vise bori a ne zna da kad ti iskreni navijac od srca da blagoslov da te sreca prati na svakom koraku to vrijedi milione mozda da si obradovao nekoliko takvih i ne bi dozivio povredu)
Izdrzi Juka,vratit ces se jaci nego ikad akoBogda..
urekli ga
Izdrzi Juka, teska povreda, jako dobra sezona iza tebe, vratit ces se ti jos jaci! Siguran sam da njegova psiha nije upitna i da ce iz ovog izaci kao pobjednik!
Dusa me moja boli.Molimo se za Tebe Juka nas dragi!
Stay strong! 💪❤️🇧🇦
Suze na oci
Brz i uspješan oporavak Nurk. Da nam budeš još jači i spremniji kada se vratiš na parket aBd !
Joj sudije idiota jos mu zapinje mu za nogu ko u inat 😠😠