Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav Bosno , kao i uvijek , na ćevape u Sarajevo na posao u New York .
Pozovite Deen-a i Cvijanovickinog sina...svakako su na budzetu,a pustite ostalu djecu da svojim trudom vani obezbjede zivot...Stavite i njih na budzet pa cemo ih kritikovati
Musa igrao za reprezentaciju dok mu je bilo i potrebno,dok nije otisao u NBA...Sad ko hebe repku
a nije mu teško maksuz u Bihać doći da naguzi guzatu Elmu, to svi u Bihaću znaju. Arane guzovi joj ko baloni. Postavim facebook link.
Marko Josilo...Drasko Knezevic...Ismet Sejfic...."SAVEZU" zasto oni nisu zasluzili poziv i pored tolikih otkazivanja...
Ko je ovaj Kovacevic da se njemu neko javlja?
Musa se previše uzdihao
uzdigao.
Gordi dok je trebalo da se proda igrao je za repku. Špekulira se da je rekao dok je bio skoro na Palama da nece igrati za repku, jer je nezadovoljan radom KS BiH .
Ovaj osvojio aba ligu konta evo ga svi mi moraju na koljena padat
Pa ljudu zar vam nije jasno...? NBA je poseban planet, sam za sebe. Pa šta mislite da ce davati milionske ugovore da se njihovi igrači razvlače po evropskim kvalifikacijama... Meni je to logično. Ali trebaju to tako i reći a ne da igrači budu ustraseni pa se izmisljaju povrede i slično
odra Musa jarca :)
Ma babo reko sine odhebi repku.Hebeš patriotizam.
izgleda da smo izgubili i musu
Vidi malog pa cim se dograbio amerike odmah zaboravio ba Bosnu
koji smo mi cirkus jbt ... da imamo normalnu ligu ne bi se brinuli za njih nego samo pozvali druge igrace iz lige ...
to je najveci problem.ne ulaze se u obrazovanje trenera svi samo zele da brzo zarade na clanarinama iz omladinskih pogona.kada vidim ko sve trenira djecu dodje mi da povratim.to veze sa mozgom nema.nekada su i nastavnici fizickog bili bolji od danasnjih trenera.a da ne spominjem da cim dvokorak nauce zele da ih prodaju u efes fener real.liga nam je ocajna a spali smo na to da nam u repki igraju momci koji vani igraju u drugoj i trecoj ligi.
kad ce draft.kad musu,koji je inace sve tamo impresionirao po nba kampovima,strucnjaci se onsvescuju kad vide kakav im nebruseni dijamant dolazi iz bosne,tako nesto nisu videli,izaberu kao 46 pika.
Onaj ko iz BIH ode u NBA momentalno se oprašta od repke. pa nije mi jasno zašto fakat Nurkic ne igra za repku?