Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih da zvučim pesimistično, ali ekipa u kojoj su Adi Zahirović (po mom skromnom mišljenju jedan od slabijih pojedinaca na U20 EP na kojem smo bili predzadnji ove godine), zatim Edin Bavčić (liga Kosova), Emir Zimić (vaskrsno, iako sam vidio da je odigrao solidnu sezonu u Sloveniji), a da pri tome nema ovih koje svi spominjemo (pa ni Miralema Halilovića koji je odigrao super polusezonu u Litvaniji, pa u Zagrebu i na kraju u Krki, a igrao sasvim solidno i u kvalifikacijama), teško može napraviti neki rezultat. Uzdam se u startnu petorku plus Duško kao najjači pojedinac. Od U16 očekujem minimalno ulazak među 8 najboljih, a možda i polufinale.
hoce li mi neko reci hoce li onaj Dzedovic moci vise igrati za nas ikad?
neće, ima državljanstvo Njemačke, nema pravo
Vazno je ucestvovati, boriti se posteno za dres i zadrzati kontinuitet prisustva na euro takmicenjima. Momci koji ce igrati su ono najbolje sto trenutno imamo ne racunajuci ova tri kljucna igraca. Redovno su se odazivali repki i ne trebaju biti predmet kritika. Trebamo im biti zahvalni. Mi smo mala zemlja, ali previse ocekujemo. Ono sto raduje je da vrlo brzo dolazi i jedna nova generacija mladih talentovanih kosarkasa koja ce preuzeti kljucnu ulogu u repki. i zasluzujuNe treba previse ocekivatiprevelika ocekivanja jer nismo kompletni i
Nije stvar u velicini zemlje i Slovenija je duplo manja pa ima odlicne rezultate. Stvar je sto nam je drzava najsiromasnija u europi i sto se mizerna sredstva izdvajaju za sport. O stanju u drustvu da ne govorim, pola stanovnika ni ne dozivljava ovu zemlju kao svoju. Ako uzmemo sve ove poteskoce u obzir kosarka je svijetal primjer u ovom beznađu. Sretno reprezentaciji, neka se bore i smanje tehnicke na minimum i bice makar drugi krug ;)
Brza smjena generacija
Kakve pripreme,slijedi na katastrofa,bez 3 kljucna igraca nema sta da trazimo tamo.Volio bi da se prervarim,ali tesko.
Bićemo kanta za napucavanje,...nažalost