Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo BIH I Francuska mogu dobiti Litvaniju ..
a Srbija, Njemačka?
kakva Njemacka?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan jedini, neponovljivi Tony Parker.
jesmo mi istu tekmu gledali jarane, koji crni Parker? al bukvalno crni. velika igracina al su veceras neki drugi donijeli zlato u prelomnim momentima. ko zna zna
Nek su Francuzi dobili, da i to dozivim, konacno! A dosta mi je i one bagre inkvizitorske, drago mi je sto su Spance dobili, vise neg ista :D
Najujednačenije prvenstvo do sada i pitanje je šta bi bilo kad bi išlo sve ispočetka. Francuzi zasluženo prvi, Španci ispuštali 16 razlike prvo sa Italijom, a onda i sa Francuskom, sami su sebi presudili.
Srbi smrde na govna
Ubise ih ko mraz paprike.
kjurac bi pobjedili da nije benzema igaro.
zasluzeno,cisto,posteno. cestitke francuskoj...
Dominantno u zavrsnici Eurobasketa. Pomeli ispod kosa.
Vidi Parkera ... Kojeg je Eva Longoria ostavila.
Sto ga je ostavila ?
Cestitam komsije na velikom cetvrtom mjestu !
GG
cestitke francuzima,navijao sma za litvance za koje uvijek navijam ,jer su istinksa kosarkasaka nacija ciji je DNK kosarkaski,nisu se narocito nesto pokazali u prvoj grup.fazi ,nista narocito i u drugoj fazi,a od cetvrt. finala su bljesnuli poakzali zaista sta mogu ,i eto dosli do samog finala ,nakon 2003 i one postave legendarne sa macijauskasom ,jasikevi.stombergasom i osalom momcadi,podbacili su u finalu ocekivao sam tvrdu tekmu narocito nakon prve cetvrtine,a odna je francuska pokazala zube ,jedostavno tu nisu litvanci nista mogli francuska zasluzeno .
Kad su uspjeli izbaciti Espanju, zasluzili su France ZLATO.
Sve cestitke Francuzima
ljudi o parkeru pricaju, a za vecerasnje zlato zasluzni Batum i Diaw. bravo pijetlovi!
Vise nego zasluzeno