Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide lagano poraz bez srkleta
Sa ovakvim selektorom i Dream Team iz 1992. bi izgubio. Ljudi moji, ko je taj čovjek, koje su njegove reference u trenerskoj karijeri? Rasturio je sve što je Vedran napravio, autoritet nula, taktika ne postoji. Ali izgleda da je podoban, za rezultate koga briga.
@MikiRubiroza - tacno Miki, vrlo tuzno ali potpuno tacno.
meniju se ide al da gledam Francuze 🙄🙄🙄
Mi da golmana stavimo na kos, izgubicemo 30 razlike
treba ih za njihovu nesposobnost nagraditi punom Skenderijom....
Ubit će nas ko mraz paprike
Razbit cemo francuze 20 + razlike.
Ne moraju slobodno ni igrati, bit ce bar +20 za francuze.
Odlicno je,kada se vadis protiv Francuza...bravo momci..
I publiku treba skolovati, vecinom su to papci bez ikakvog kosarkaskog znanja. Bio, uvjerio se.....
Ko ce skolovati, pa samo pogledaj ko prenosi tekme. Kemo Ahmetovic koji tesko sastavlja recenice ili puca glupe fraze naucene od jos jednog "strucnjaka" Bahe. Za njih je fudbal jedini sport. Uporedi prenos BIH-CG i Srbija-Grcka. Na utakmici Srbije komentatori daju strucni komentar, znaju sve o kosarci, sipaju informacije o igracima. A na BiH oni ne vide je li bila licna, ko je dao kos, zasto je kos priznat i slicno. Da ne idem dalje
Sa ovakvim "trenerom, nulom" sve ispod 30 razlike je podnosljivo. Bolju taktiku imaju u16 zenske reprezentacije. On je podoban SDA bot. Kad sam ga vidio i prvi put cuo kako drzi time-out sve mi je bilo jasno. Kaze "Musa ko lafo ga kreni vam, Mire ti da stipu, namjesti ga za Edu". Ako se tako vodi taktika i priprema napada nije ni cudo". Dajte nam komentatora Edina Avdica za selektora, covjek ima u malom prstu sve moguce taktike, situacije a stekao bi i autoritet.
Glupan teske kategorije "Mire šmekaj ga, moraš bit malo šmeker", neviđen odron. . .
kako mi igramo ne bi me čudilo da dobijemo već izgubljenu utakmicu
Kolači, pa po ušima, pa opet kolači
Ako bude ispod 30 razlike dobro ce biti....
Nema ništa od toga,dvije primadone došle na odmor a ne na pripreme repke .