Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Repke trbaju vise igrati u Zenici ,rukomet kosarka lijepa arena i dosta publike a ne samo da se igra u Sarajevu eventualno Tuzli
pa ja.ne trebaju unositi zeljezo preko hrane
I onda dodju Robijaši i psuju mater fanaticosima i navijaju protiv fanaticosa. Sjecam se rukometne utakmice BiH : Rusija, tad su iz saveza rekli, nikad više Zenica. Dvorana kapaciteta 6145 mjesta a na utakmici bude 200 ljudi i to većinom iz Maglaja, Zavidovića, Travnika i okolnih gradića..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Duse, repka se bori sa finansijama. A u ovim teskim trenucima pomazu poplavljenim podrucjima. Respect
Nurkic nosa onog crnca ko malu bebu, a u crncu 210 cm i 130 kg haha ! :D
Odlicno su igrali,bili su prava ekipa.Juka je odlican,momak mlad a jak je kao zemlja i odlicno pojacanje! Svaka cast da je ovako i na kvalifikacijama igrati uuuh!
ima li gdje full statistika ?
MIR ZA "BOSNA"
Pod Ivanovicem se vidi ocigledan napredak. Nadam se da uskoro vise necemo biti medju 3 najlosije europske ekipe po zvanicnom rankingu, zajedno sa svedskom i crnom gorom. Imamo talenta i kvaliteta, a eto sad imamo i kormilara.
Nurkic nosi pred sobom,I tezi centri na ledja padaju. Dosta dobra ekipa kosarkaskih zmajeva
NURKIC ubica djecijeg lica pokazao zasto su ga nagetsi uzeli
pitaj mater jesam li bio psihicki I fizicki slab sinoc
Gordic i Nurikic odlicni,Muza i Vrabac ce se jos popraviti.Svijetla buducnost je pred nama.
Volim vas momci, još jedna pobjeda !!!
BIH u srcu
TELETOVIĆU SPRAŠI ME <3
oprasivanje se vrsi danas kod mene semsa