Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo nedjeljno jutro nakon čarobne večeri. Ma i ako ne odemo na SP, nema veze. Sinoc su momci pokazali da mogu dobit i najjače. Priznat cete da mi egal tekme sa produžecima ne dobijemo nikad, ni u jednom sportu. Sinoc izuzetak od pravila. Sad na EP uvjeren sam da mozemo u Top 4. Za to nam trebaju 2 pobjede. Pa Mađari i Nijemci najrealniji !!!!
sta mozes bolan suti poklopi se, francuzi imali los dan
sta znaci tekma
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odma rade dogitroni. Opustite se i uživajte u utakmicama. Nećemo na svjetsko, a ako kojim slučajem odemo, još bolje.
Dobroje ovo ali SP je nedosanjani san ... JBG. budimo realni ...
Šanse su samo u snovima
Kad krenu kalkulacije odmah mi muka,igraj svaku utakmicu kao da ti treba na svjetsko prvenstvo i uspjeh će biti tu.Treba uživati u utakmici prošli ne prošli dalje znat ćemo gdje smo kiksali kad bude trebalo malo.Sretno Zmajevi na EP.
I mi relano imamo minimalno minimalne šanse
Treba im neko objasniti da je bolje da se malo spuste na zemlju , i da bi ova pobjeda značila tek sad da neki dan nisu pregaženi od oslabljene Crne Gore. Na kraju se nećemo plasirati , a što jer smo gubili tamo gdje nismo trebali . Ok sve je ovo super i nastaviti ovako ali prestanite se zanositi sad da smo košarkaška velesila
Dobro je pobijediti veliku Francusku ali neko im treba reći da je preče dobiti direktne konkurente za plasman na prestižno takmičenje
Ima li neko takmičenje u kalkulacijama da se prijavimo
Realno, 4 mjesto u grupi je odlicno obzirom na okolnosti.
Nema sanse ovo u praksi
Igrati najbolje pa sta bude. Ja dajem podrsku reprezentaciji kako god bilo
koliko vidim tesko. ako crna gora dobije čehe dva puta to je gotovo.
Pobijedimo veliku Francusku onda kalkulacije pa dozovimo debakl od nižerazredne Češke..
sve je jos na dugom stapu..zasto smo izhubili 4 utakmice
Svaka im čast, idemo dalje,