Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih da se konacno maknemo od fudbala i ugledamo se na ove momke ili rukometase a ne na one manekene koji dodju u BiH samo na klopu!
@dinnja23 Uništili bi Hrvate, a sa Nurkićem i Srbadiju, Allaha mi!
Rasturismo ih ko Efes Zvezdu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Teletovicu ljudino, umjesto da odmaras i uzivas u parama dosao si da budes u savezu i uvedes red. Hvala ti a na ovim momcima je buducnost
🇧🇦👏🇧🇦👏🇧🇦👏⛹️🏀 Bravo za jednu i jedinu BOSNA I HERCEGOVINA 🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦⚜️🇧🇦
Cestitke momcima,samo polako bez hektike.
Pa može li išta kod "nas" bez mrtvog nacionalizma majka mu stara?!?!? Svaka čast momcima, razbucali ih ko beba zvečku 💪💪💪
Vaaauu pobijedili Bugarsku 🤣🤣
sda timovi nisu predstavnici "bosne" nego sda.
Muška hrvatska košarkaška reprezentacija svladala je Tursku sa 79-62 (24-7, 21-17, 12-19, 22-19) i ostvarila treću pobjedu u skupini D kvalifikacija za EuroBasket 2022., u utakmici odigranoj u petak u istanbulskoj dvorani Sinan Erdem.
@jasamdarioimario čestitam susjedima . Meni je drago i kad Hrvatska i Srbija pobijede. Nadam se da je i tebi drago kad BiH pobjedi.
klix je dobio ferman iz stambola da ne zucne ni riječ O VELIKOJ POBJEDI HRVATSKE nad turskom. sda-ovce na haparatima.
@jasamdarioimario ma daj ne mješaj babe i žabe.
Cestitam 🇧🇦🇧🇦 samo naprijed,samo mi je žao kad pogledam komentare zlo mi bude,od prepucavanja koja nemaju veze sa sportom.Pojedinci nemaju sta da rade pa mržnju šire preko sportskih uspjeva,žalosno.
Jednu pobjedimo odmah smo mi vec na takmicenju, a komentari na klixu su suvisni i poredjenja koga mozemo pobjediti...
Ne bih da se hvalim al i Srbija je isto tako razbila SAD prosle godine na SP cisto da se podsetimo
Halo ba Simici, koliko vas Dino Konakovic placa.Sto ne objavite sta je Juka rekao o Dini Konakovicu: “Onda sam pokašao u Sarajevu, tadašnji predsjednik kluba Bosna je bio Dino Konaković, i on je na neki način rekao da imaju bolji od mene i da nisam za to” - rekao je Nurkić.
Mašala
Tako je kad baho komentarise
Bravo momci !!! Respect
Nakon dugo vremena imamo trenera koji zna iskoristiti potencijal svakog igrača na pravi način. Ovo je Bosnićeva pobjeda, bravo care!