Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljačine.
Vidim da pratis dosta sport igraci su pretezno iz sela, ima samo jedan iz grada - gradjanin. I ja sam seljak - zivim na selu, ali ne vidim pojentu oko podjele grada i sela.
Na kraju članka ste podsjetili da je srbija jedna od rijetkih zemalja na svijetu koja nije uvela sankcije rusiji. To apsolutno nije tačno. Osim BiH i turske to nije uradila skoro nijedna zemlja afrike, južne amerike, većina zemalja azije osim japana, koreje i singapura.
Ma vi ste jadovi obični
koja stoka fasisticka, sta je sa bosnom hrvaskom, kosovom
Primitivizam na visokom nivou, čudo od nacije!
Od pocetka rata u Bosni i Hercegovini non Stop im gledaju kroz prste,koliko Su puta preskrsili dogovore,lagali petljali citav svijet obmamljuju i Opet im popustaju ko Su oni ba sta se Kurce vise hocete sa rusijom eto vam,sankcionisite ich vise sta ih molite,ni njemacka ni Amerika.
Macko ako kod tebe nema neutralnosti,pusku u ruke i u Ukrajinu...zajebi laprdanje na instagramu i zivot uz muzevu platu!
nista ko kad Bosnjak ili (rjedje) Hrvat navija za CZ pa to je stvarno za šamara
Iz iste crne ćube su izašli kao i Rusi. Čemu iznenađenja i ibretenja
Mogao si stati pored sudija pa uzeti
Naravno da igraci nisu krivi, ali da sam ja bio na parketu odvojio bi se od svojih i drzao bi transparent s igracima zalgirisa
zato što su ljubitelji rata i ubijanja
zato odes iz kluba i zahvalis se i kazes ne zelim btiti dio fasizma u klubu
Jes ovaj Zapad Sotonistički, pa Rusi donose Ukrajincima Nebesko Kraljevstvo a svi okrivljuju Ruse. Normalno da jedina Nebeska + Svetosavska nacija to razumije.
"Podsjetimo, Srbija je jedna od svega nekoliko zemalja na svijetu koja nije uvela sankcije Rusiji zbog agresije na Ukrajinu pa tu treba tražiti razloge odluke Zvezdinih čelnika." Pa nije ni BiH uvela sankcije Rusiji, znamo mi zbog koga, ali svijet ne zna.
Nije ni jedna J.Americka ,Africka niti Azijska osim Japana i J,Koreje . A nije cak ni Izrael
Odojci kakvih nema kapitalci
mentalitet prosjecnog ispranog maloumnika