Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EDINA AVDICA I MARJANA MIJAJLOVICA ZA DOZIVOTNE KOMENTATORE KOSARKASKIH I FUDBALSKIH UTAKMICA REPREZENTACIJE BiH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
od mene odmah jedan glas ZA
dosta je keme ahmetovica,zorana suke i ostalih mrtvaca koji prenose utakmice reprezentacije kao da su na komemoraciji...hocemo komentatore koji vriste kad se postigne gol ili kos...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Najjači je Avdija što se košarke tiče, nema sumnje.
na stranu emotivni nastup, al hajde nadji u regiji boljeg poznavaoca kosarke od edina! ima basket u malom prstu
Treba mu obezbijediti parking mjesto u gradu dozivotno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
rasplakao si covjeka od 41 godinu svaka ti cast
Ne znam za vas al ni onaj Adis Hadzic nije los. I on dobro prenosi i upucen je covjek u sport, samo ga jebe sef u kabini Sasa Vugdalic(Div SA SALOTE) O:)
Bravo majstore 10 od mene za najboljega kometatora,sve nabolje u Karijeri Avdicu. Ada cujem na nekim sporskim kanalima kako se kometarodmse negledami se opste taj kanal :)
king!!!
jos nesto, ovaj ocvjek je vec radio na javnom servisu. sjecam se kad je ftv jedne godine radila march madness. komentatori su bili on i vlado majer. nakon toga covjek odlayi na obn, i uglavnom radi nba. al ovo je tip americkog komentatora koji se specijalizirao samo za jedan sport, u ovom slucaju kosarku i to radi na nevjerovatan nacin. evo sada prilikom bh medijskim kucama da otkupe pravo prenosa nba lige i eurolige, uz najzanimljivije utakmice jadranske i naravno domace prvenstvo. izvalite avdicu pare i dodajte mu jos jednoga i imacete nevjereovatno gledanost
koji kralj a ne onaj kaže zaleđe, vratnica
hu iz ju?? koliko si dobio lajkova znaci da su svi ovi za. Eto prijedloga ljudima koji se pitaju nesto i odlucuju... Nije bitno u kojim su TV kucama zaposleni kada je prenos utakmica repke u pitanju samo ova dva covjeka zvati. Ovaj lik (Edin Avdic) odusevio. Svaka cast ljudino.
ovaj covjek je car.......
Ma Boris Bilic kraalj, vidi se da srcem u dusom navija za BiH.
HAHAHAHAHAHHA IIIIII GREDAAAA JE POGODJENA!!!!! Al najjaci je sa onim sapama, sake ko 2 lopate a prsti debeli ko tulumbe i obavezno frizura zalizana. Braco milaa sta je ono O:)
sve čestitke Edinu Avdiću uživao sam slušajući njega i gledajući naše igrače...
Sa parkingaaaa..............
Bravo, već odavno očekujemo da neko kako treba prenosi košarkaške utakmice, isto tako pored Edina može i Damir Fejzić, koji su zaista bili odlični u prenosima utakmica. Mislim da su ova dvojica izuzetni za prenos košarkaških utakmica. Još jednom, BRAVO.
komentator je odličan, ne bi radio na Areni da je levat. Ono što nije dobro što on vidi da je koš 2-3 sekunde prije nas .To su mu trebali uskladiti tehničari sa FTV. Ne dogadja se to samo njemu kada komentariše za naše televizije. Na HRT nema takvih tehničkih problema.
za ovo se zivi! hvala vam svima za sve! bosna je ponosna sto ima ovakve sinove.
Covjek koji poznaje kosarku najbolje!