|

Komentator Edin Avdić oduševio bh. navijače

Komentator Edin Avdić oduševio bh. navijače
14
Piše: N. Jamaković
9.9.2013. u 20:34
136
komentara
14

dijeljenja
Komentator Edin Avdić oduševio bh. navijače Edin Avdić
Ispostavilo se da je Federalna televizija napravila odličan potez kada je kao komentatora za Evropsko prvenstvo u košarci u Sloveniji angažovala sjajnog poznavaoca igre pod obručima Edina Avdića.
Avdić je utakmicama naše selekcije davao posebnu draž, a kako je naš tim dizao formu i počeo pružati sjajne partije i bilježiti pobjede, tako je i Avdić dobio priliku da se istakne.

Tako će u pamćenju ostati njegovo slavlje, zajedno sa kolegom Kemalom Ahmetovićem, na komentatorskoj poziciji nakon pobjede BiH nad Makedonijom, baš kao i komentari nakon fenomenalnih poena Đedovića ili Teletovića.


U posljednjoj utakmici protiv Litvanije posebno je briljirao komentarišući briljantne trice Teletovića "iz svlačionice" i "sa parkinga". Naravno, ovoj uzbudljivoj utakmici još više draži je dao upravo Avdić, koji je baš kao i naši reprezentativci oduševio navijače bh. nacionalnog tima.


Podsjetimo, Avdić je u intervjuu za naš portal uoči EP-a u Sloveniji istakao kako mu je čast što će imati priliku komentarisati utakmice BiH, te da bi, ako treba, to činio i besplatno. Svaka čast!
Prijavi grešku


Komentari (136)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...