Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek je jedini koji vrijedi nesto u sportskoj administraciji.
evo ja bih izdvajao svaki mjesec za reprezentacije kosarke i rukometa po 10 marki, nas 10.000 ovakvih 'budala' i eto milioncic godisnje..
Pa nista Harune, okreni se trazenju donacija i sadake od drugih evropskih zemalja i Fibe, ne bi ti bio prvi put da se spustas na taj nivo, kad vec nemas obraza da das ostavku. Sve dok u KSBiH sjede politicari i glumci a la ovaj Harun, koji veze nemaju sa kosarkom i koriste svoj polozaj da bi povalili trebe, nece biti nikakvog napretka, bez obzira ko je selektor.
Znači nisi u pravu, ali apsolutno nisi u pravu. Ovo je čovjek koji je preporodio savez. Možeš ga voliti ili ne voliti, ali rezultati stoje tu: 3 selekcije mladih među top 16 u evropi, oživio žensku reprezentaciju, doveo igrače koji su izgubljeni bili, doveo 2 jaka trenera, formirao ligu za djecu jedinu te vrste u evropi...volio bi da naši političari rade 20% od onoga što ovaj čovjek radi. Šta si ti moj zgemo.adisliću uradio za života...ja ću ti reći...ništa moj zgemo....vrhunac tvog djelovanja je vjerovatno naprđivanje (e sad..možda si ti i uradio nešto....al evo jakoji nemam pojma o tebi naprđujem ;) )
Pricas gluposti, jer kako objasnjavas cinjenicu da je davao Aci Petrovicu, od naseg siromasnog kosarkaskog saveza, skoro duplo vise para nego sto je znatno bogatiji hrvatski kosarkaski savez dao Jasminu Repesi, koji je ostvario 4. mjesto sa Hrvatskom na EP-u i osigurao im nastup na Olimpijadi, dok Petrovic sa znatno vecim iznosom nije napravio nista sto do sada nismo i sami uradili, dakle ispali u grupnoj fazi takmicenja? Dakle, ako je nas KS siromasan kao sto Harun kaze, kako onda mozes ponuditi vecu platu selektoru nego sto to znatno bogatiji HKS nudi svom, mozes mu samo ponuditi manju, a ne dati sve sto imas i kada ovaj ne napravi nista onda se poceti hvatati za glavu, cime je samo pokazao kako on ne zna raspolagati novcem tj. da je raspikuca ili jednostavno nesposoban. To su cinjenice koje je i sam Harun priznao i cije iznose mozes naci na Netu, a ti ga samo nastavi braniti, jer ti logika i brojevi ocigledno nisu jaca strana.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
GLASAJMO ZA SDA TREBA GULIT BALIJE
Ne treba izgleda nikome. Ne treba nama ništa.
Pozdrav Bosno , bas lijepo pise , jos treba i na engleskom mozda neki stranac procita i pokusa uloziti privatni novac radi svoje dobiti . I preko noci postane milioner . E tobi bilo lijepo , pa nam pod nos spiglo i da se upitamo koliko smo intelegentni hehehe. Pa u cemu je problem redaju se pobjede i uspjesi , znaci maximalna podrska u svakom obliku morala bih da bude . Nedajmo sport da tone i da ga utuse ! Pozdrav
Ako je tako Mahmutovicu, zasto ne prepustis tu funkciju nekom mladjem i sposobnijem ko bi mozda doveo sponzore i nebi zivio od toga, nebi putovao i placao kafe i ruckove u Vatri od tih para. Koga ti foliras prigradski dziberu? Izadji javno i kazi koliko si novca uzeo od Ovako kompanije. Hoces da ti ja kazem, posto je meni rekao Musan Mutevelic, direktor kompanije. Sve pomenuto lazes osim statusa igraca. Ista situacija je u Bosni. Dok je Dino Konakovic izvlacio novac, bio je tu... Kad je sve opuhao, uhvatio se politike. Sad place na facebook profilu "zao mi je sto nisam gledao kako ta djeca rastu...." Ali je zato pomno pratio kako je rasls njegova kucetina ns Poljinama. Admir Bukva iz Bosne ode u fabriku namjestaja i umjesto sponzorstva za klub, uzme ugaonu garnituru za sebe....
Za reprezentaciju se daje znači onoliko para koliko treba godišnje da se uhljebi jednu stranačku pudlicu na budžet. A koliko ih samo ima nepotrebnih, suvišnih, neproduktivnih po inim agencijama, upravama i institucijama, ne zna im se broj. Treba ovo sve spalit do temelja i početi izpočetka. Ko je koristan neka ima hljeba pa polako.
Harune ne može zapasti para ovim dobrim momcima od smećara iz institucija koji sve živo oglabaše, a nikom ne trebaju.
i onda im smeta kada djeca puse travu, opijaju se, klosare. Pa sta drugo da rade kada sve normalno u ovoj drzavi trude se da ugase. Dobro nam djeca ikako i lice na ljude.
i ja sam spreman donirati mjesećno neku sums za bih košarkaše
joj kao drzava jedina kriva za to sto nam osim fudbala ostale reprezentacije jedva spajajaju kraj sa krajem. a na rukomentu utakmicu najvazniju u povijest bh rukometa nije se jedna pisljiva dvorana mogla ispuniti jer sarajlije prvenstveno a i ostali nisu smatrali da treba otici pogledati to. onda iskreno koliko je vas gleda utakmice kosarke pogotovo mladih. novac dolazi od sponzora a oni se privlace vecom gledanosti. koliko nas je kupilo dres bh reprezentacije u kosarci ili bilo je s cim podrzali? naravno da drzava je najveci krivac ali opet ima svako tu krivicu. oosim fudbala za nas 90% nijedan sport vise nije interesantan i gotovo.
Jeste mahmutovicu, a ti si tu iz humanih razloga, hoces da pomognes. Prva stvar, bilo koji direktor, sekretar bilo cega ukoliko nema para u kolektivu preuzima odgovornost. Drugo, ti se kao sekretar saveza jos na sva zvona istices kako su igraci posudjivali pare savezu, kako se zaduzujete. Ok recimo da jeste tako, da drzava nece da pomogne i da bez toga ne moze, koji ces k onda tu, podnesi ostavku i zdravo. Al opet pozicija je draga jel tako, svi se kao nesto zale nema ovo, ono al opet cuvaju mjesto.
umjesto sto kuka nek ide sdp-u i nek ih moli da savez finansiraju putevi FBiH i elektroprivreda (samo su ovom klixu dali makar pola miliona da bi imali reklamu za sdp i stalne tekstove pa mogu dat i repki makar 200 hiljada) ili idi u sda pa da vas bh telekom finansira. direktor i sekretar su duzni da nadju sponzore i da prestanu kukat kako drzava ne da pare
Treba samo glasati za iste sad na izborima i sve ce biti isto..... (ironicno) a poznato je da iz republike mrske svim silama vode rat protiv BiH praveci sve moguce opstrukcije negirajuci sve Bosansko. Tako da je slaba fajda nesto rijesiti dok se to ne rjesi....
Da nacrtam kakvu podrsku imaju nase stranke. - Od 100 mogucih glasaca, izadje ti njih 40. - Od tih 40 glasaca ti dobijes 17% glasova, tj. ~ 7 To znaci da si od prvobitno mogucih 100 glasova, dobio 7. Eto, cisto da imate ilustraciju kakvu "podrsku" uzivaju ovi na vlasti. Zato se i jagme za elektroprivrede, telekome itd jer dovoljno im je da ti ljudi i njihova familija glasaju i njima je dosta za vlast.
harune idi ganjaj pjevace po hayatu,ko tebe postavi u sportu
nek im ovi sarajevski zelenaši daju na kamatu,ma sve ukinuti i ugasiti kakvi sportovi ovo je afganistan,kongo