Pa nista Harune, okreni se trazenju donacija i sadake od drugih evropskih zemalja i Fibe, ne bi ti bio prvi put da se spustas na taj nivo, kad vec nemas obraza da das ostavku. Sve dok u KSBiH sjede politicari i glumci a la ovaj Harun, koji veze nemaju sa kosarkom i koriste svoj polozaj da bi povalili trebe, nece biti nikakvog napretka, bez obzira ko je selektor.
Znači nisi u pravu, ali apsolutno nisi u pravu. Ovo je čovjek koji je preporodio savez. Možeš ga voliti ili ne voliti, ali rezultati stoje tu: 3 selekcije mladih među top 16 u evropi, oživio žensku reprezentaciju, doveo igrače koji su izgubljeni bili, doveo 2 jaka trenera, formirao ligu za djecu jedinu te vrste u evropi...volio bi da naši političari rade 20% od onoga što ovaj čovjek radi. Šta si ti moj zgemo.adisliću uradio za života...ja ću ti reći...ništa moj zgemo....vrhunac tvog djelovanja je vjerovatno naprđivanje (e sad..možda si ti i uradio nešto....al evo jakoji nemam pojma o tebi naprđujem ;) )
Pricas gluposti, jer kako objasnjavas cinjenicu da je davao Aci Petrovicu, od naseg siromasnog kosarkaskog saveza, skoro duplo vise para nego sto je znatno bogatiji hrvatski kosarkaski savez dao Jasminu Repesi, koji je ostvario 4. mjesto sa Hrvatskom na EP-u i osigurao im nastup na Olimpijadi, dok Petrovic sa znatno vecim iznosom nije napravio nista sto do sada nismo i sami uradili, dakle ispali u grupnoj fazi takmicenja? Dakle, ako je nas KS siromasan kao sto Harun kaze, kako onda mozes ponuditi vecu platu selektoru nego sto to znatno bogatiji HKS nudi svom, mozes mu samo ponuditi manju, a ne dati sve sto imas i kada ovaj ne napravi nista onda se poceti hvatati za glavu, cime je samo pokazao kako on ne zna raspolagati novcem tj. da je raspikuca ili jednostavno nesposoban. To su cinjenice koje je i sam Harun priznao i cije iznose mozes naci na Netu, a ti ga samo nastavi braniti, jer ti logika i brojevi ocigledno nisu jaca strana.
Prikaži sve komentare (145)