Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nekog boli kurac za "garom"?!
NEK IDE GDJE MU JE VOLJA STA ME BRIGA
dobar je brayant imam orginalni dres od njega možda je silovanje bilo podmećeno vi ste svi glupi
najbolji ste ,sve naj u buduce
uz to, Lakersi mu mogu duplo vise para od Nuggetsa dati, potpisace ekstenziju ugovora.. sam je to rekao, a ne ovu glupost sa denverom.
tesko...ipak su LA najjaci team u NBA...a da onda ode u Denver..sa svojom reputacijom...a ne vjerujem da je silovao trebu...nije toliko glup..ali puko je jeste...
“u denveru (tj blizu denvera) je i silovao tu trebu..” zato tamo želi da se i vrati ;)
ma u pitanju je lova.... nije ni nba kao sto je nekad bila...ehhh
"dodijalo mu silovat trebe po los angelesu" u denveru (tj blizu denvera) je i silovao tu trebu...
Ma ko mu je** mamu mafijašku!
Nije normalan
Mogo bi Kobe u sljedecem prelaznom roku preci u zatvor. Tamo ce svakako bit zakucavanja. Ipak ovaj put ce to sda bude u njegov supak.
dodijalo mu silovat trebe po los angelesu, hoce da vidi kakve su pice tamo...
rekao je da ce karijeru zavrsiti u lakersima, ovo je dezinformacija da je rekao da zeli u denver. u coloradu ga mrze, sta vam je.