Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god je ovo napiso, ne prati ove godine NBA. Glup članak.
gotov kao igrac... sad nasao igrati timski... lisica jedna...
sta znaci kad si u centru paznje i medija. Svaki "pogresan" korak se u stopu prati i sad kad je odjednom postigao samo 4 poena to je odmah smak svijeta..Ne, nije to nista losija utakmica vec klasicno napumpavanje.. U prvom poluvremenu nije nijedan pokusaj imao na kos..Ovih 8 izgubljenih lopti posljedica su nakon pokusaja aistencija Howardu kojem lopte ispadaju kao da su prokljucale na 100 stepeni.. Da je uzeo 30 lopti i pogodio 10 i manje poena onda bih nesto rekao.. Za izgubljene loptu vec sam rekao.. Da je Howard bio spretniji Kobe umjesto 8 izgubljenih bi imao 15 asistencija.. Ali eto ne valja kad previse solira, a ne valja ni kad ukljucuje saigrace u igru. Nazalost na ovom klixu nema nijednog novinara koji prati sport u ovom slucaju nba pa da nam to objektivno napise sta i kako.. Sve se bazira na kopiranju clanaka sa totalsporta.. Bitnije im je ukljuciti box score nego pregledati utakmicu..
9 asistencija i 5 skokova su jos uz ta 4 poena. Suterski je to najlosija utakmica, ali ne i ukupno najlosija utakmica u posljednjih 8 godina, tako da bi ipak trebali preformulisati malo ovaj clanak odnosno naslov. S obzirom na ovo sto sam rekao naslov "Kobe Bryant odigrao najgoru utakmicu u zadnjih osam godina" nema smisla i ocigledno je da ovim "vrucim" naslovom zelite privuci paznju na vas sajt, a za to vam vjerujte nisu potrebni ovakvi naslovi. Pozdrav
KOGA BOLI K.U.R.A.C ZA VIJESTI O KOSARCI DAJ VAM VIJESTI O BOGU MESSIJU A NE OVE CRNCUGE NEKE -.-
Ali imo je isto 8 izgubljeni lopti....I on MVP?! LOL
ilapilo crnce ipak 35 kuka mu je
on i mirza u istom timu kola