Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nasi se ovdje loze na diktatore i bolesnike a kenjaju da je Tito diktator bio. Vole Erdogana ali im ne valja Orban ili Putin valjda sto nismo njima u amanetu 🤷🏻‍♂️
@badr1984hari steta sto ta cifra nije bila uduplana na kraju...danas bi nam zivot bio puno ljepsi...
@Miloradlzetbegoni - nacija je postojala, samo zbog provedbe velikosrpske politike se nismo mogli izjašnjavati kao muslimani do ustava iz 74-te. Mogao si biti hrvat, srbin, jugosloven i neopredijeljen.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Erdogan je turski Hitler u nastanku a Bakir dođe bosanski Kvisling.
@gladijajator Ti si samo siroto bosanskohercegovačko dijete čije mišljenje je nastalo pod masovnom lobotomizacijom vijesti koje počinju bombastičnim naslovima '' Bosna gori !!!'' '' Srbija se trese !!!'' Za ono šta naši političari izjavljuju svakodnevno u duhu fašizma se u Njemačkoj leži u zatvoru 5 - 10 godina. Nisi ti kriv sine, umrijet ćeš a nećeš ni znati na kakvom svijetu živiš.
E to je terror pravi ovaj je haman zesci od onog ludog koreanca kim-a
Vlasi bi trebali pripaziti šta laju o Erdoganu, jer ako se brko naljuti, pa povuče investicije iz matice, za godinu dana ima da glođete vrbove motke ! Džaba onda Dačaić pjeva Osmanagu...
Ovaj debilni brko je samo zericu umjereniji od Kim Yong Un-a , otac ih yeb*o obadvojicu ...!!!
Zna se ko se slijedi u islamu i ko je muslimanima uzor. Ovaj mozda jest dobar, mozda i nije, al bosnjo ga uzdize u nebesa jer je tako reko onaj Riđan!
Pravda za Enesa!
Kada je vlast u pitanju a samim tim i protok novca onda se demokratija ukida bez obzira koja civilizacija je u pitanju. To što Erdogan radi u Turskoj slično je onome što je Španska vlast uradila u Kataloniji. Jebe se njima na sve strane za običan puk , fotelja (novac) ne bira sredstva.
Zbog sve ove podrske Erdoganu, Bosnjaci zasluzuju da ih preuzme neki diktator i da im se najebe majke majcice.
Udri ih Erdogane!