Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno veliko NE za Mulaomerovica.
Dajte Markovica, napredovao je kao strucnjak dok je vodio Turke, a od navedenih cijenim jedino Dzileta, veliki strucnjak, kosarka 24/7, bio u strucnom stabu Minnesote, a i vrlo skolovan. Ne sporim Bajica i Lukajica, samo Mula je NULA, kao covjek, i kao trener. Mi Tuzlaci znamo da je on izdajica roda svoga, a Slobodu je iskoristio da se malo igra trenera...
To su ovi sto im je Bakirova slika islod jastuka i sto drze SDA na vlasti godinama. Od njih mi normalan narod ne mozemo zivit, oni nas vuku na dno, oni od nas prave ISIL. Sta ces, Neno takva legenda i takav patriota, doceko da ga bosnjo neki pljuje...
@GGGolovkin , ko je pljuvo Nenu ?
Nista od ovi trenera trebaju pusti Markovic zasluzuje sve sto je uradijo za Repreztaciju i Bosnu i Hercegovinu pravi fanatik sportisat Nenad Markovic.Kodnas dijele sve na tri precdenika u sportu isto sve dijelimo a uspijeh negleda niko.
Brez namjere da osporim strucnost navedenih kandidata...velika steta za BiH kosarku da takve kosarkaske velicine kao Aco Petrovic i Dusko Ivanovic nisu bile u mogucnosti da maksimalno daju svoj doprinos.
Lukajić ili Bajić
Ukratko, BEOBASKET kroji i oblaci i dalje u BiH...
dino konakovic vise nije na celu saveza jer je nacuo da bi mogao postat selektor BiH. DINU NA ČELO REPKE!!
nalix ne spominji njega ni kroz zajebanciju .
Jazvina za selektora :) hahahhahaha od ove cetvorice, polovina valja - Himzo Polovina :)
Džikić 1/1. Čovjek i od gowana pitu pravi.
dajte nam bajića dodikovog da nam ugasi reprezentaciju
hocu i ja da budem selektor nisu ni ovi nesto bolje biografije!
niposto cetnika iz igokee!
@jekpot sjecam se njegovic izjava "rs drzava" i sl. djikan ne moze biti selektor reprezentacije.mrs u srbiju
@jekpot nek ste vi iz sumske veliki talenti hahaha najadniji narod na planeti
ako ve ceko mora nek to bude Dzikic