Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba dobiti Francuze u utorak i zavrsiti pricu. Zasto da uvijek gledamo neki triler u posljednjoj utakmici. Ako mozemo dobiti Slovence mozemo i Francuze pa da sa Litvancima igramo rahat.
Tacno
Vala bas. Dobijemo ih i rahat odmorimo igrace za nokaut...manite matematike i sta bi bilo kad bi bilo...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne trebamo previše kalkulisat. Idemo da pobjedimo i Francuze i Litvance i onda nam je prolaz zagarnatovan. Još sad je pogotovo jako dobra atmosfera u ekipi, idemo ponovo dati sve od sebe
Samo muski, disciplovano i sa srcem. Igrate protiv ljudi a ne robota.
Likovi slave s ratnim zastavama tzv A BiH. Ovo je reprezentacija muslimanskih 23%.
Ako Mađari dobiju Litvu, onda nam vjerovatno ne treba nijedna pobjeda više, jer od Mađara ćemo imati bolji medusobni skor. Jedino ako se neki krug zatvori, ali i tu trenutno dobro stojimo s koš razlikom.
Odigraj sa francuzima kao da je finale
Slovenija ce izgubiti od Njemacke, jos samo od Francuske i mi idemo dalje.
Idemo srcem odigrat protiv Francuske, pokušat pobjediti i završiti priču ako ovo ako ono.
Mozda nije mjesto, ali kako to da nacelnik novog sarajeva jos uvijek radi kao doktor reprezentacije, zasto ne radi u opcini?
Ma pusti kalkulacije. Idemo do kraja da budemo prvaci Evrope. Ništa manje.
Tate pobijedile sinove!
cim sam dosao do ovog "smijemo sebi dozvolit luksuz i izgubit" od Francuske odmah sam prestao citati. Non stop kalulisemo jer nemam taj pobjednicki mentalitet. Sve nam je od danas do sutra, nikakve strategije.
Mi smo Bosna i idemo na pobjedu svaku tekmu bez obzira ko je protivnik
Svaka cast ali budimo fer i neprovuciramo sa ljiljanima
Najbolja opcija je da dobijemo obje ako mozemo, jer zasto kao cetvrti ici na nekog 1 iz grupe, kad mozemo ici na slabije ekipe iz drugih grupa?
Mislim da smo još uigraniji i da će past Francuzi, večeras su dobro čuvali Nurkić a mislim da će raspalit protiv Francuza!
kakva noc i sreca, to je sport, malo uzme a sve ti da....
Samo vi kalkulisite, uvijek neke kalkulacije. Pustite momke neka igraju.