Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Nurkiću!
ovaj covjek je kralj
Bravo,a ne kao Dzumhur fan srpskih plasticnih cura
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala ti sto radis na promociji jedine nam domovine!
Pa sto ne igra za tu domovinu..
Svaka čast Nurkiću, dobro uložen novac, a koliko je unosan biznis s kavom najbolje zna hercegovačka obitelj Artuković (Ljubuški) koja u vlasništvu ima firmu Franck Zagreb. U Hrvatskoj i regiji uprihode godišnje preko milijardu kn, cca 300 milijuna KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hoće li pola kilebiti 6 KM?
Najbolji promotor Bosne i Hercegovine u svijetu
Sta drugo kad od kosarke tamo nece moci zivjeti.
Veoma domisljat naziv za kafu
Bem ti, ovi admini nisu normalni svega mi. Pa dragi pristrasni admine, neces ti jadnice zaustaviti nesto sto nije u tvom vidokrugu a po najmanje u tvojoj pameti. Moj komentar nije nikoga vrijedjao, htio sam tebi i takvim kao sto si ti da prosirim vidike. Vidim da nema fajde, uzivaj dok mozes u svom ograncenju. Ziv mi ti.
Bolje mu je bilo da sa svojim milionima izgradi plantažu kahve u Bosni u kontroliranim uvjetima sa reflektorima i slično, kad kod nas nije ista klima kao u južnoj Americi. Zaposli nekoliko desetina ljudi kojima treba posao i proda proizvod po legitimitetu da je proizvedeno u Bosni. Ovo sa imenom Bosnian Beans je glupo odrađeno
Samo neka nije uložio u gradnju MHE kao Teletović
Sto ga dizete u zvijezde..tip zaradjuje za sebe.. Glupi bosanac
jel to onaj sto peva cecine pesme? momak ipo
Puk'o po pola
To jusufe uzimaj im milione i milijarde ako mozes I ja bi im uzim'o i zilione...
nidje veze. raste u juznoj americi, przi se u portlandu
Juka je car!
Ovo narucujem veceras, mada imam u zalihi par pakovanja Vispakove Zlatne Dzezve, koju kupujem redovno i do sada se pokazala kao nabolja kafa iz bivse YU a koja se prodaje u Americi.
Pa već ima albanian beans.