Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto bi Jusuf dao pare? Šta je on dobio od ove države? Jusuf daje gdje treba,najveći je donator udruženja pomozi.ba,daje siromašnima i bolesnima. Ovo je nebriga države,poslije će nam biti krivi igrači koji izaberu drugu državu. Jok,eto igrati će za nas i kad izbore plasman voziti se autobusom ko odbojkaši autobusom 1200km.
Kako kontradiktorna izjava Jusufa pa njegova citava porodica i on prvi glasaju za SDA a ovdje kofol proziva te iste ljude koji vode repku.
a šta je sa sponzorima? Niko neće reklame, šta li?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Juka jedini si koji imas "damu" da kaze koliko je sati... Dosta vise laganja i mazanja ociju, gasi ako ne moze dalje i cao!
Sto se u vezi ovih slucajeva rasturanja sporta na nivou BiH putem finansija,neoglasava nijedan predsjednik tzv.pro BiH stranaka.Za stranke ima para u budzetu a za sport nema?Po mom sudu i Smit bi ovo trebo vidjeti,ako je tu da brani drzavu a ne nacionalne torove.
poseremse
150hiljada za karte šta to putuju turneju po svijetu.Prodali su reprezentaciju to je to.
Treba i za ovo na ulicu!!!!
Je..m ti Državu
Moj Nurkiću, trebaju motati kablove ovi vlastodršci abd poslije izbora!
Sta sad treba Jusuf placati ove sto sjede u savezu i nista ne rade ,nije budala .otac lijepo i sve rastjerati
jusko njima fali 25 hiljada a ti primas godisnje 25 miliona sram nek te je
Da im fali 1KM zasto bi on davao? Koliko ce stranke dobiti za izborne kampanje? Koliko godisnje stranke isisavaju para iz budzeta? Povecali sebi plate a ne Reprezentacija ne moze na takmicenje? Jel neko lud pored svega da daje i jednu 1 KM za BIH. Imamo mi i previse novca samo se treba pravilno rasporediti
Oni imaju viska 225000km samo sto podjele sebi kroz place sta sad on treba da plati njihov nerad
Šta fali HIFI da se isprsi za te karte pa da lijepo idu i još reklamu dobije, ha ja
Sve zbog glasaca koji podrzavaju kriminalne i korumpirane nacionalisticke stranke. Tko u oktobru za njih bude glasao, nema pravo da se zali na katastrofalno stanje.
Zašto je zastava naopako okrenuta,provokacija ili neznanje
Koja bruka .. Mi nismo ni d drzave niti cemo ikada biti. Uvijek ista prica- uvijek isti izgovori- a napretka apsolutno ni na vidiku. Hoce li se ikada ovaj narod dignuti i nesto aktivno uradirti da se ova drzva resetira , nagojri smo u evropi po svim parametrima, u svijetu medju 5 nagorih drzava.. i tako vec 20 godina.. Apsurdna drzava u svakom smislu..
Svala tebi čast patrioto nemoj ti ni da igraš ni sa se brineš za reprezentaciju kablovi su smotani davno i to od sve tri strane košarkaški klubovi u Sarajevu i Tuzli koji su bili poznati u Evropi su propali ne zbog državne vlasti nego federalne i kantonalne odnosno tačnije rečeno zbog SDA.Tako da ne treba krivicu svaljivati na drugoga nego prvo početi čistit ispred svoje kuče.
Sve je kod nas nazor. Ako se takmicimo aman ako kojim slucajem odemo na EP ili SP nemamo para. Hajmo se podjelit vise i nek reprezentacija bude Kanton Sarajevo i gotovo.
Jel ovo MC Nurkic? Suti dugonja i igraj kosarku.