Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je pravi tim, svaka čast momci.NIKAD se ne odustaje, momci su stigli 16 poena razlike, mogu biti primjer ostalim :D
Veoma dobra ekipa ne trebamo brinuti za buducnost BH kosarke.
Svaka čast momci. Pored tolikog zaostatka na poluvremenu, vratiti se, to je dokaz koliko se borite za dres ove naše BiH!
Haj makar nesto pozitivno =)
@real madrid cfc, ocito nisi upoznat sa situacijom, pa zato bi bilo bolje da ne pises nebulozu. ovo je veliki uspjeh s obzirom da nam nisu igrala 2 ponajbolja igraca u evropi do 18g, buza i sulejmanovic, a uz njih ni amar alibegovic. zamisli fudbalsku reprezentaciju bez dzeke i ibisevica, bez njih bi mozda dali gol lihtenstajnu.
klošari jedva ostali u a diviziji dok komšije igraju finale ali navikli smo da se zadovoljimo sa 14 ili 25 mjestom a na sportsport kreten kvazi novinar poziva raju da glasaju za spahića ko fol najotkrovenje sezone nedaj bože primitivca debilnog i šta da pobjedi u anketi a sezona ni počela nije
proradio bosanski inat na poluvremenu sve cestitke jednom od najvecih bosanskih kosarkasa Neni Markovicu i njegovim maxumima , hvala vam
to malci! cestitke! i kliksovci, ispravite naslov ;) imate malu greskicu!
Svaka cast momci bez obzira sto me zavaliste na klad. s ovim x a igrao na vas :))
bravo momci svaka cast pokazali ste kako se igra za svoju domovinu i ostavili srce na terenu ... cestitam
Bravo, bravo, bravo!
cestitke, postajemo sve bolji i bolji
svaka cast,samo da nam usrani hrvati i srbi ne uzmu talente kao sto to obicno biva
Sta tu ima lose sto ljudima ponude bolje uvjete, karijeru i uspjeh? Koliko ima sportista u BiH koji sami sebe finansiraju i onda idu na takmicenja gdje predstavljaju BiH, a placaju sve iz svog dzepa. I ti bi otisao da branis boje bilo koje druge drzave da ti ponude novac, uvjete, perspektivu.