Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Nikola, o sebi pri sebi ..
Niko od srpskih sportista ne pravi budalu od sebe da bi se dodvoravao nekom na zapadu, cist primer su Djokovic i Jokic 🇷🇸!
NEDAJ NASE, NEDAJ SVOJE, NEMOJ TUĐE, PROKLETO JE, JER KO ŽIVOT TAKO PROĐE, PONOSAN PRED BOGA DOĐE
Meni je dobro kako ustvari ogoli gluposti koje ga novinari pitaju.
Ovi kriticari nek o sebi pisu nisu bosanci bas tolki poltroni jes da mi je muka od onih sto izvrcu govori ubacuju strane rijeci ,ali treba i njih razumit jeri ko zna sa koje nadmorske visine im je porijeklo a mahom su neobrazovani . Ovom momku svaka cast vidi se da su nasi bosnski korjeni nece ni za rep. srbije da igra.
Moguce da imate iste korjene, one kojih se Jokic nije odrekao. Inace potvrdio je da igra za Srbiju na olimpijskim igrama.
Ljudina
Zato bi bosnjo fosao sa tikvom na glavi
SVAKA ČAST MAJSTORE KAPA DOLE, NE KO OVI NAŠI MULCI ŠTO ODU U EVROPU ILI POGOTOVO OVI DOMAĆI MULCI DJECU UČE GLUPOSTIMA PRAVE OD NJIHDEBILE UMJESTO, TO JE SAMO JOŠ JEDNA BUDALAŠTINA KONZUMERIZMA ... I NARAVNO NIKAKVE VEZE SA NAŠIM KRAJEVIMA
Svaka čast, dosljedan sebi i svojoj tradiciji
Ma bravo decko!
Debil
Bravo!
Čista trica.
A volimo se busati u prsa kada neki stranac pohvali naše običaje. Ovo bi bila mala gesta koja bi njima puno značila. Ovo je isto kao kad neko novi dođe u društvo pa se pravi važan i nešto glumata.
koje budalestine
nije budala,nit anglosakson nit german
ali zato bošnje vole nositi kostime.