Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ED je dva nivoa iznad. I tu nije ništa sporno.
On je fantastičan igrač, ali se meni čini da je znatno krupniji nego prošle godine. Jel se udebljao ili je pretjerao s teretanom?
Jao seljačina i nacjonalista kod nas bože sačuvaj, oko čega se to raspravlja i hejtaa 🤦‍♂️ Jadan vam je taj život što ga živite u mržnji
Jokic se vratio iz Srbije sa 20 kg viska, eto zbog toga igra slabije.
@bosq23 krmak
Ovaj Davis je sigurno neki Albanac....lahko je na srpsku nejac cc
Suvišan članak.
Ovaj skip kao da je otkrio toplu vodu, svi znamo da ne može on u istu rečenicu sa Davisom, fizički su to dva različita svijeta, a opšte je poznato da ne igra obranu, tako da ne vidim kako se on može promjeniti, lika je nevjerovatno lako zaključati ako je centar svjestan njegovih slabosti, on igra kao da je umoran, najveći adut su mu dodavanja, ostalo je sve prosječno ako ne i ispodprosječno..
ahahahahhahahaha pazi samo komentara ovih napaceni mujaga. Ajde sto ne znate igrati ni jedan sport, nego ne pratite ni vesti u vezi sporta, jer da ste culi ko je Skip Bayless, onda bi manje baljezgali.