Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gled'o sam na sc kako je zakuc'o... nadam se da će ga krenuti u narednoj sezoni
Imas li link za to zakucavanje? aBd bice odlican ove sezone.
idi na sportcentar. ba imaš tamo, a sad ću pokušati naći link.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sretno Mirza, želim da gledamo NBA kao što gledamo Premier ligu Engleske zbog Džeke...(iako u zadnje vrijeme malo kaki, ali bit će on dobar ;))
Ako premiership gledas zbog Kedze, jadan si...
Polako aninimni...Ne gledam ja to zbog njega samo, ali mi je Man city drag baš zbog njega, a vjerujem tako i mnogim Bosancima i Hercegovcima. Mislim da bi i NBA bila gledanija ako bi neko naš bio uspješan kao što je naš EDIN DŽEKO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naradit ce se ovaj sklekova ove sezone :)
Washington - Brooklyn 106-11 :)
Da Teletovic igra pored Pierca, Garnetta, Kirilenka? Hmmm...
Teletović
vislje volim fudbalere imaju misice a kosarkasi prekovise narastu i ruke im bidu dugovacke a fudbaleri mmmmm volim te djeko
probaj s vaterpolistima, oni su ti taman...
Ti zagorila k'o tava...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima lijepe usne i oci...
Ma to Mirza care, samo nastavi rešetat'
deron vilijams radi sklekove kad mirza bocne trojku: http://youtu.be/1-pfemsgeVw
Nadam se da ce ga krenut' ove sezone
UBI MIRZA ZAKUCAVANJEM https://www.youtube.com/watch?v=uu6OA2E0jmA&feature=youtube_gdata_player
Bh. reprezentativac Mirza Teletović je bio jedan od najboljih u redovima pobjednika sa 15 poena cekaj jel bio najbolji ili medu boljima, kad ono 9 igrac susreta muslimanska propaganda se opet obrukala
Znas li ti sta znaci overtime??? Ne samo da je bio najbolji vec je i odlucio susret kad se lomio rezultat u prvom produzetku. P.S. Nije to ona propaganda na koju ste navikli tipa Aerodrom u Trebinju zabilježio rekordan profit. Ovo ti je ono tipa: Dva Bosanca igraju u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta sa legendama poput Garneta, Pierca ili Kirilenka. Ja bi im i nosač peškira bio a kamoli suigrač.
Mirza razvalio! :)