Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast lebronu ali današnji Nba je prepun steroidnih košarkaša samo je jedan najveći i neponovljivi MAJKL DŽORDAN!
izdrzi jos tu jednu utakmicu u cavsima i onda pravac phila ili neko drugi (LA, houston)
da ne goooglam džaba, nisam stručnjak za košarku pa bi me zanimalo da mi neko ko dobro poznaje pravila kaže da li su ovdje napravljeni koraci? Znači, doskočio je sa dvije noge a onda napravio još 2 koraka...je li to nešto što se, kao, progleda kroz prste ili...?
Cisti koraci ali se u slicnim situacijama u NBA cesto gleda kroz prste.
U NBA se na korake dosta blaze gleda nego li npr u Europi
kao da gledam našeg Amara Gegića, samo što je ovaj crn, ima bolju tehniku, bolje skače fizički je jači, inteligentnije igra,... ukratko igra vanzemaljsku košarku, a meni se snilo što mi je milo
Nazor igra, GSW je mnogo bolji kolektiv, a kosarka timski sport.
Ma nigdje veze. Smatram da je najbolji igrqč današnjice ali košarka je timski sport. Velika greška je bila što su prodali Irvinga, a tim treba i nekog konkretnog centra
Jest da je sam Irwing želio da ode i da bude sam zvijezda u Bostonu al zato će Golden State postat ponovo NBA šampion
@RundoC Normalno, neće niko da igra s covjekom koji je menadžer, trener, plejmeker, krilo i centar ekipe. "Lebron nema saigrace". Imao je Irwinga koji je jedan od najboljih bekova lige, Love je prije par sezona imao statistiku od 25 koševa i 13 skokova. Kad igraš sa Jamesom ili pobjegnes kao Irwing ili pustiš da te on "uguši" kao Lovea.